Nemaš račun? Registriraj se

Registracija je uspješno izvršena. Na tvoj mail smo poslali link za potvrdu korisničkog računa.

Hvala vam
Nova Lozinka

Uspješno ste potvrdili svoj korisnički račun

Molimo odredite svoju lozinku prije nego nastavite

Odabrali ste resetiranje lozinke

Molimo postavite novu lozinku za svoj korisnički račun

Nemaš račun?
Nemaš račun? Registriraj se

Postani dio Dinamove obitelji!

Registriraj se i uživaj u svim pogodnostima korisničkog računa na Dinamovoj stranici

Presented by

FAVBET logo

Ne možeš pronaći ono što tražiš?
Možda ti pomogne nešto od sljedećeg:

Nakon utakmice

Trener Bjelica: Rezultat je realan, idemo dalje, ovo je samo jedna stanica na putu

Čestitam Istri na vrlo dobroj utakmici u kojoj nam je stvarno maksimalno otežala posao igrajući s puno agresivnosti i trke, istaknuo je Dinamov trener Nenad Bjelica nakon remija, 2:2, u prvenstvenom dvoboju protiv Istre 1961 u Puli.

– Znali smo da će igrati tako, nismo se baš dobro tome prilagodili. Bilo nam je teško razviti igru protiv takvog kvalitetnog i agresivnog suparnika, pogotovo u prvom poluvremenu. Na kraju mislim da je rezultat realan, da su obje momčadi zaslužile po bod. Naravno, mi ne možemo biti zadovoljni s tim, ali idemo dalje, ovo je samo jedna stanica na putu.

Novinare je zanimalo brine li trenera Bjelicu nervoza kakva je pratila utakmicu?

– Sve je bilo u okviru fair-playa, nije bilo nekakvih prljavih startova. Igrači Istre dali su sve od sebe. Stvarno su u svakoj situaciji bili za petama i onda to “nervira”... Normalno da je bilo više nervoze nego inače, ali bila je obostrana. Bože moj, nogomet se igra s emocijama, a ja želim od svojih igrača da igraju s emocijama. I ne brine me to. Brinulo bi me da su bili indiferentni.

I po završetku utakmice bilo je ponešto užarene atmosfere pa je zaiskrilo sa suparničkim igračem.

– Sve što se događa na terenu treba ondje i ostati. Pokušavam s maksimalnim respektom tretirati suparnike pa kad ne dobiješ taj respekt natrag, može se dogoditi da nekad reagiraš vruće glave. Iako nisam ni reagirao... Samo sam mu rekao neka ne vrijeđa moje igrače na klupi. Ali kažem, to su situacije koje se događaju na terenu, ne treba tome davati prevelik značaj. Završilo se na tome i idemo dalje. I on je mlad, htio je pobijediti kao i mi.

U kakvom je stanju Bruno Petković?

– Vidite koliko je zaliječen... Osjeća bol, nije još na svojih sto posto. Ali i ovakav, kad je na svojih 70, 80 posto, može nam pomoći. Pitanje je može li pomoći baš svih 90 minuta u jednoj utakmici, to ćemo procijeniti tijekom sljedeća dva, tri treninga.

Koliko je trener Bjelica zadovoljan s izvedbom onih igrača koji su dosad imali manju minutažu?

– Mogu reći da smo generalno, dakle i u ovoj utakmici kao i u prethodnoj u Varaždinu, jako malo dobili od krilnih igrača. Ni Juan Cordoba ni Arbër Hoxha tada kao ni Marko Pjaca niti Luka Stojković sada nisu bili na svojoj top razini. I ne mogu biti zadovoljan. Ove je večeri suparnik bio vrlo agresivan i Istri pripadaju velike zasluge za to što mi nismo bili bolji – zaključio je trener Bjelica.

Uz trenera Bjelicu, izjavu je za naše kanale nakon utakmice dao jedan od strijelaca, Sandro Kulenović. Njegovu izjavu pogledajte u videoprilogu.

Kopirano!