Nemaš račun? Registriraj se

Registracija je uspješno izvršena. Na tvoj mail smo poslali link za potvrdu korisničkog računa.

Hvala vam
Nova Lozinka

Uspješno ste potvrdili svoj korisnički račun

Molimo odredite svoju lozinku prije nego nastavite

Odabrali ste resetiranje lozinke

Molimo postavite novu lozinku za svoj korisnički račun

Nemaš račun?
Nemaš račun? Registriraj se

Postani dio Dinamove obitelji!

Registriraj se i uživaj u svim pogodnostima korisničkog računa na Dinamovoj stranici

Presented by

PSK logo

Ne možeš pronaći ono što tražiš?
Možda ti pomogne nešto od sljedećeg:

Nakon utakmice

Trener Jakirović: Kontrolirali smo utakmicu, mogli i ranije povesti

Autor fotografije: Goran Stanzl/PIXSELL

Čestitam dečkima na dobro odigranoj utakmici, kontrolirali smo cijeli dvoboj, ali posebno smo to dobro činili u prvom poluvremenu, provukao je Dinamov trener Sergej Jakirović nakon pobjede u gradskom prvenstvenom ogledu protiv Rudeša u Kranjčevićevoj s 3:0

– Dosta smo puta dolazili u zadnju trećinu, ali nisam bio zadovoljan jer nismo kvalitetno centrirali, nismo pucali na gol kad smo mogli, težili smo proigravanjima što je iznimno teško na ovom zahtjevnom terenu, imali smo krivih odluka. Uoči drugog poluvremena načinili smo jednu zamjenu, uveli drugog napadača, dosta stiskali, mislim da smo negdje do 53. minute trebali voditi s dva gola razlike. Otključali smo Rudeš iz prekida i poslije rutinski priveli utakmicu kraju – dodao je trener Jakirović.

Kakvo je stanje s Martinom Baturinom koji je u 61. minuti napustio teren nakon što je osjetio bol u bedrenom mišiću?

– Još ne znamo detaljno. Osjetio je grč, peckalo ga je... Mora se javiti u reprezentaciju, ali vidjet ćemo u ponedjeljak, moramo načiniti sve moguće pretrage. Što u slučaju da je nešto teže? Bio bi to ogroman udarac, Baturina je među najvažnijim igračima ove momčadi, pogotovo što je u zadnje vrijeme u jako dobroj formi, diktirao je našu igru. Bit će veliki problem ako bude na dulje vrijeme izostao.

Dinamo je sredinom drugog dijela promijenio formaciju zaigravši s trojicom u obrani.

– Imamo još Sandra Kulenovića na klupi, ideja je bila da napravimo dodatni pritisak, tako imamo bolju prevenciju kontre, stabilniji smo, bolje otvaramo, imamo profil igrača koji to mogu provesti.

Novinare je zanimalo trenerovo mišljenje o izvedbi Ronaëla Pierre-Gabriela na mjestu desnog braniča.

– Bio je čvrst i neprelazan, a to se pokazalo i kad smo ga skautirali, u njegovom je životopisu dosta ozbiljnih klubova da ne bismo zagrizli. U svakoj utakmici u kojoj je dosad igrao kod nas bio je jako stabilan i, kako kažete, praktički neprelazan. Jako sam zadovoljan kako se uklopio iako mu i nije problem jer tu su i njegovi sunarodnjaci Maxime Bernauer i Kevin Theophile.

Postoje li naznake kad bi Dinamo i Varaždin mogli odigrati ranije odgođenu utakmicu 5. kola?

– Mislim da bi to moglo biti  17. travnja, na tom smo tragu razgovarali, ali još nije potvrđeno. Odlučit će povjerenik natjecanja, gospodin Josip Brezni – zaključio je trener Jakirović.

Kopirano!