Nemaš račun? Registriraj se

Registracija je uspješno izvršena. Na tvoj mail smo poslali link za potvrdu korisničkog računa.

Hvala vam
Nova Lozinka

Uspješno ste potvrdili svoj korisnički račun

Molimo odredite svoju lozinku prije nego nastavite

Odabrali ste resetiranje lozinke

Molimo postavite novu lozinku za svoj korisnički račun

Nemaš račun?
Nemaš račun? Registriraj se

Postani dio Dinamove obitelji!

Registriraj se i uživaj u svim pogodnostima korisničkog računa na Dinamovoj stranici

Presented by

PSK logo

Ne možeš pronaći ono što tražiš?
Možda ti pomogne nešto od sljedećeg:

Podrška

Trening mladih igrača Dinama uz podršku ukrajinskim nogometašima

Nakon što su ECA i UEFA pružili financijsku potporu 15 nogometnih klubova, između kojih je i GNK Dinamo, a koji su kroz svoje aktivnosti radili na pomaganju djeci i odraslima izbjeglicama iz Ukrajine u teškim trenucima ratnog stanja, mladi igrači Dinama odradili su jedan od svojih treninga u majicama kampanje kroz koju se pomaže Ukrajini.

Podsjetimo, kroz akciju pomaganja ukrajinskoj djeci, mladim nogometašima i trenerima, Dinamo je pomogao u dolasku oko 150 mladih igrača u Hrvatsku, inače članova akademije Shakhtara, dok je nekoliko igrača ostalo trenirati u Dinamu.

Na treningu su igrači dodatno upoznati s aktualnom tematikom rata u Ukrajini te su pokazali iznimno zajedništvo, prijateljstvo i međusobno uvažavanje. Svaki igrač iz Ukrajine koji je prošao kroz sustav Dinama ili je i dalje s našim momčadima na treninzima prihvaćen je na vrlo ugodan i topao način, uz jednaka prava, jednakost i iznimno poštovanje.

Klubovima koji su se prijavili za financijsku podršku odobreni su iznosi do 50 tisuća Eura po svakom klubu za provedene aktivnosti i sudjelovanje u humanitarnoj pomoći.

GNK Dinamo i njegova službena zaklada, Zaklada Nema predaje, ovim putem upućuju zahvalu prema organizacijama ECA i UEFA Foundation na pruženoj potpori u provedbi aktivnosti kojima se pokušalo barem djelomično olakšati tešku životnu situaciju koja je zadesila stanovnike Ukrajine, a između toga mlade sportaše i općenito djecu, koji su u potrazi za mirom i zaštitom svojih života morali napustiti svoju domovinu.

Foto: Pixsell/Matija Habljak

 

Kopirano!