Nemaš račun? Registriraj se

Registracija je uspješno izvršena. Na tvoj mail smo poslali link za potvrdu korisničkog računa.

Hvala vam
Nova Lozinka

Uspješno ste potvrdili svoj korisnički račun

Molimo odredite svoju lozinku prije nego nastavite

Odabrali ste resetiranje lozinke

Molimo postavite novu lozinku za svoj korisnički račun

Nemaš račun?
Nemaš račun? Registriraj se

Postani dio Dinamove obitelji!

Registriraj se i uživaj u svim pogodnostima korisničkog računa na Dinamovoj stranici

Presented by

FAVBET logo

Ne možeš pronaći ono što tražiš?
Možda ti pomogne nešto od sljedećeg:

Članske iskaznice

Važne informacije vezane za članove GNK Dinamo

U nastavku donosimo važne informacije vezane za članove kluba. 

Članovima koji su se u klub učlanili u periodu od 1. do 10. prosinca napominjemo kako će njihove članske iskaznice biti dostupne za preuzimanje do kraja tjedna u Fan shop poslovnici na stadionu Maksimir. Svima ostalima koji su uputili zahtjev za preuzimanjem članskih iskaznica putem pošte članske iskaznice ćemo nakon tog datuma poslati poštom na kućnu adresu. 

Nadalje, zbog velikog broja upita članova koji ne mogu pronaći člansku iskaznicu, napominjemo kako nismo u mogućnosti izdavati broj članske iskaznice telefonskim putem ili putem e-maila. Broj članske iskaznice je moguće pronaći isključivo na članskoj iskaznici. Gubitak članske iskaznice potrebno je prijaviti na e-mail [email protected]. Svakako napominjemo kako izrada nove članske iskaznice traje do 30 dana. Svi članovi koji su svoje članstvo povezali s korisničkim profilom na https://www.ulaznice.hr/gnk-dinamo/, upravo ondje mogu pronaći svoju digitalnu člansku iskaznicu na kojoj piše broj članske iskaznice.

Svima ostalima članovima preporučamo, ukoliko to još nisu učinili, da povežu svoju člansku iskaznicu na spomenutoj stranici kako bi u budućnosti izbjegli ovakve situacije.

Kopirano!