Nemaš račun? Registriraj se

Registracija je uspješno izvršena. Na tvoj mail smo poslali link za potvrdu korisničkog računa.

Hvala vam
Nova Lozinka

Uspješno ste potvrdili svoj korisnički račun

Molimo odredite svoju lozinku prije nego nastavite

Odabrali ste resetiranje lozinke

Molimo postavite novu lozinku za svoj korisnički račun

Nemaš račun?
Nemaš račun? Registriraj se

Postani dio Dinamove obitelji!

Registriraj se i uživaj u svim pogodnostima korisničkog računa na Dinamovoj stranici

Presented by

FAVBET logo

Ne možeš pronaći ono što tražiš?
Možda ti pomogne nešto od sljedećeg:

Ponešto za svakoga

Zabavite se u fan zoni uoči 1. kola i derbija s Hajdukom

GNK Dinamo nakon osvojenog trofeja u Superkupu otvara novu sezonu SuperSport HNL-a, protivnik će na Maksimiru 21. srpnja od 20 sati ponovno biti Hajduk, a tom prilikom još jednom pozivamo sve navijače da nam se tog dana, u petak na dan derbija pridruže u velikoj fan zoni kod stadiona Maksimir!

Dinamova fan zona bit će organizirana od raskrižja Svetice - Maksimirska cesta prema Ticket pointu u subotu s početkom u 16 sati!

Fan zona će kao i uvijek imati bogatu ponudu u kojoj će svatko pronaći nešto za sebe, a bit će i mnogo sadržaja za one najmlađe. Glazbena podloga osigurat će dobru atmosferu, kao i voditelj koji će putem razglasa voditi službeni program te komunicirati sa svima okupljenima.

Sve će biti ukrašeno bogatom ugostiteljskom ponudom, a za one najmlađe tu su naši animatori kao predvodnici zabavnih sadržaja, Dinamova maskota lav Plavko uvijek dostupna za druženje i fotografiranje, kao i prostor za facepainting u kojem najmlađi navijači mogu ukrasiti lice Dinamovim bojama.

*NAPOMENA: Na tribinama stadiona Maksimir za vrijeme utakmice neće biti moguće kupiti alkoholna pića, no alkoholna pića će se regularno točiti u fan zoni. 

Središnji događaj dana je naravno, veliki derbi između Dinama i Hajduka s početkom u 20 sati, dok će vrata stadiona Maksimir biti otvorena dva sata uoči utakmice, u 18 sati. Fan zona se otvara u 16 sati i traje sve do ponoći!

VEZANE VIJESTI: 

INFORMACIJE: ULAZNICE ZA DERBI 1. KOLA DINAMO - HAJDUK NA MAKSIMIRU

Navijače pozivamo da što prije budu na svojim mjestima kako bi izbjegli gužvu kod stadiona. Pridružite nam se u fan zoni prije, za vrijeme i nakon utakmice i bodrite plave u prvoj utakmici HNL-a u novoj sezoni.

Kopirano!