Nemaš račun? Registriraj se

Registracija je uspješno izvršena. Na tvoj mail smo poslali link za potvrdu korisničkog računa.

Hvala vam
Nova Lozinka

Uspješno ste potvrdili svoj korisnički račun

Molimo odredite svoju lozinku prije nego nastavite

Odabrali ste resetiranje lozinke

Molimo postavite novu lozinku za svoj korisnički račun

Nemaš račun?
Nemaš račun? Registriraj se

Postani dio Dinamove obitelji!

Registriraj se i uživaj u svim pogodnostima korisničkog računa na Dinamovoj stranici

Presented by

PSK logo

Ne možeš pronaći ono što tražiš?
Možda ti pomogne nešto od sljedećeg:

Dodatni sadržaj

Zabavne aktivnosti za djecu na utakmici Dinamo - Rijeka

U sklopu 26. kola SuperSport HNL-a Dinamo će na stadionu Maksimir dočekati Rijeku, a za tu utakmicu pripremili smo neke posebne aktivnosti za najmlađe navijače koji će u 17:30 s tribina bodriti plave.

FAN ZONA TRIBINA SJEVER GORE

Na tribini sjever gore, naše najmlađe navijače dočekati će maskota Dinama, simpatični lav Plavko uvijek spreman za druženje i zabavu. Također, na istoj tribini bit će organiziran besplatan facepainting kako bi se svi strastveni navijači što bolje pripremili za utakmicu i navijanje za svoju momčad. Za one najstrastvenije pripremili smo i nagrade, pa će tako najglasniji navijači imati priliku osvojiti zastavicu kluba.

FAN ZONA TRIBINA ZAPAD GORE

Na tribini Zapad gore bit će otvoren punkt s foto kornerom i facepaintingom, a tijekom utakmice također se može očekivati posjet lava Plavka i animatora sa zastavicama.

FAN ZONA TRIBINA ZAPAD DOLJE

Na tribini Zapad dolje navijači će se moći osvježiti u korneru Coca-Cole, fotografirati s Plavkom ili se ukrasiti obilježjima kluba. Također, s računom iz Fan shopa ili računom za konzumaciju na ugostiteljstim punktovima Plavog kornera - s uvjetom da datum izdavanja računa bude 19.03.2023. - navijači će imati priliku testirati svoje vještine i u Cash Boxu uhvatiti vrijedne nagrade. Cilj igre je u zadanom vremenskom roku uhvatiti što više letećih kupona i tako pokušati osvojiti privjesak, vezicu, loptu ili dres s potpisom legendarnog kapetana Arijana Ademija. Jedan račun omogućava jedan pokušaj za osvajanje nagrade.

Ponosno istaknite boje voljenog kluba i budite glasna podrška momčadi. Bodrite plave na tribinama Maksimira na putu do još jedne pobjede!

Kopirano!