Nemaš račun? Registriraj se

Registracija je uspješno izvršena. Na tvoj mail smo poslali link za potvrdu korisničkog računa.

Hvala vam
Nova Lozinka

Uspješno ste potvrdili svoj korisnički račun

Molimo odredite svoju lozinku prije nego nastavite

Odabrali ste resetiranje lozinke

Molimo postavite novu lozinku za svoj korisnički račun

Nemaš račun?
Nemaš račun? Registriraj se

Postani dio Dinamove obitelji!

Registriraj se i uživaj u svim pogodnostima korisničkog računa na Dinamovoj stranici

Presented by

PSK logo

Ne možeš pronaći ono što tražiš?
Možda ti pomogne nešto od sljedećeg:

Cvitanović najavio pripreme

Želim svojim igračima puno zdravlja, entuzijazma, želje i elana

Autor fotografije: Pixsell/Igor Soban

Igrači i stručni stožer Dinama otputovali su na prvi dio priprema u Rovinj gdje će provesti sedam dana, a u nastavku donosimo kratki razgovor s trenerom Cvitanovićem.

- Odradili smo tri dana uvodnog dijela u Zagrebu, to je bilo svojevrsno buđenje tijela i organizma. Napravili smo testiranja i liječničke preglede. Imamo uvid u stanje igrača, bitno je da nema oscilacija. Sad nas čeka rad. Ovaj je dio prošao dobro i u Rovinju nas očekuje zapravo baza za onaj drugi i glavni dio priprema u Truskoj.

Kako će izgledati pripreme u Rovinju?

- Radit ćemo ujutro puno na fizičkoj pripremi, snazi i kondiciji, a popodne će biti treninzi s loptom. Trebamo se što bolje pripremiti. Želim svim igračima da budu zdravi i da što manje izostaju s treninga. Napravit ćemo sve da pripreme budu onakve kako želimo. Želim svim igračima puno zdravlja, uspjeha, entuzijazma, želje i elana za ono što nas očekuje.

Dinamo nakon prvog dijela sezone ima veliku prednost ispred Hajduka, Rijeke i Osijeka, ali trener ne smatra da je sve riješeno.

- Kroz odmor su se provlačile teze da smo prvaci, da više ne trebamo niti igrati, a to je pogrešno. Nećemo se uhvatiti u tu zamku. Mi želimo napredovati i biti bolji iz dana u dan, iz utakmice u utakmicu. Željno iščekujemo nova iskušenja kojih će sigurno biti u drugom dijelu.

LISTA IGRAČA

Popis igrača koji su otputovali na pripreme u Rovinj pogledajte OVDJE.

Prvo pojačanje u redovima Dinama, Mario Gavranović, predstavljen je prije par dana na konferenciji za medije.

- Gavranović je stigao, a njegove igre na terenu i ono što je pokazao u Rijeci govore aposlutno sve o njemu, to mu služi na čast. Želim da se što prije adaptira na ekipu i ekipa na njega. Pokazat će na terenu najbolje što i koliko može.

Za kraj razgovora Cvitanović je zahvalio bivšim igračima modrog kluba:

- Želim zahvaliti Henriquezu i Antoliću koji su nas napustili u ovom prijelaznom roku. Hvala im za sve što su napravili do sada za Dinamo, želim im puno sreće u nastavku karijere. Nadam se da će nastaviti s uspjesima u svojim novim sredinama, mi ćemo ih sa zadovoljstvom pratiti.

Kopirano!