Nemaš račun? Registriraj se

Registracija je uspješno izvršena. Na tvoj mail smo poslali link za potvrdu korisničkog računa.

Hvala vam
Nova Lozinka

Uspješno ste potvrdili svoj korisnički račun

Molimo odredite svoju lozinku prije nego nastavite

Odabrali ste resetiranje lozinke

Molimo postavite novu lozinku za svoj korisnički račun

Nemaš račun?
Nemaš račun? Registriraj se

Postani dio Dinamove obitelji!

Registriraj se i uživaj u svim pogodnostima korisničkog računa na Dinamovoj stranici

Presented by

FAVBET logo

Ne možeš pronaći ono što tražiš?
Možda ti pomogne nešto od sljedećeg:

Zoran Mamić: Moramo još raditi, ali bit ćemo pravi

Trener Modrih Zoran Mamić podijelio je s nama svoje dojmove nakon pripremne utakmice i poraza od Metallurga.

- Jasno je da još moramo puno raditi jer smo imali dobivenu utakmicu i na koncu izgubili – počeo je trener Modrih pa nastavio: - Primili smo zaista fantastičan gol iz slobodnog udarca, onda taj drugi gdje se lopta sretno odbila... Naravno, to je sve dio nogometa i moramo naporno raditi, ali pred nama je još desetak dana treninga za popraviti nedostatke i vjerujem da ćemo biti pravi na početku nastavka prvenstva.

Dinamo je nakon odličnog prvog dijela pao u nastavku: - Puno smo mijenjali jer imamo manjak igrača zbog povreda pa nismo htjeli riskirati nove. Isto tako smo htjeli da i danas što više igrača dobije priliku – rekao je Zoran Mamić pa prokomentirao prvi nastup Brazilca Cleytona: - Svatko vidi da se radi o pravom igraču i da će biti pojačanje za nas. Naravno, fizički je daleko od onoga što nama treba i moramo biti oprezni da se i on ne ozljedi.

Pripremne utakmice služe kako bi se momčad uigrala i rezultat u njima nikada nije u prvom planu, ali trener se svejedno osvrnuo na sedam primljenih golova u dvije utakmice: - To je neuobičajeno za nas i zaista je puno primljenih golova – rekao je strateg Modrih pa zaključio: - Tko zna zašto je to dobro?

Kopirano!