Don't have an account? Register

Registration successful. We have sent a confirmation link to your email address.

Thank you
New Password

You have successfully confirmed your account

Please set your password before going on

You have chosen to reset your password

Please set a new password for your account

Don't have an account?
Don't have an account? Register

Join the Dinamo family!

Register and enjoy all benefits of using an account on Dinamo's website

Presented by

FAVBET logo

Can't find what you're looking for?
Maybe some of the following will help you:

Projekt kluba

Uspješno održana audio deskripcija utakmice Dinamo - Rapid

Na utakmici 4. kola Europa lige između Dinama i Rapida u kojoj su plavi zasluženo slavili 3:1 održana je još jedna audio deskripcija utakmice za slijepe i slabovidne navijače.

Ovoga puta od strane UEFA-e odobrena je zamolba kluba za održavanjem prijenosa utakmice za slijepe navijače live na YouTube kanalu kluba te istovremeno za nekoliko slijepih navijača na stadionu Maksimir. Ovo je ujedno bila i 28. audio deskripcija neke utakmice Dinama, u razdoblju od 2017. godine i početka projekta do danas.

Susret su prenosili vanjski suradnici kluba, iskusni komentatori i naratori Gordan Gabrovec i Igor Gabor koji su vrlo emotivno i detaljno prenosili sve što se događalo na samoj utakmici i stadionu.

Od opisivanja svih akcija na nogometnom travnjaku, situacije nakon što je Rapid poveo, zatim detaljan opis pogodaka Petkovića, Andrića i Šutala, način na koji igrači slave gol, impresivna koreografija Bad Blue Boysa na tribini sjever povodom njihovog 35. rođendana, veliko slavlje igrača i navijača na kraju susreta i sve ono ostalo što smo mogli pratiti tijekom utakmice. Komentatori su i ovoga puta pokušali što autentičnije i detaljnije prenijeti riječima ono što su vidjeli.

Prijenos susreta između Dinama i Rapida prelsušalo je preko 11 000 ljudi što i dalje pokazuje veliko zanimanje za ovakav način prijenosa utakmice na Dinamovim kanalima, prvenstveno za slijepe i slabovidne osobe koje tako mogu pratiti sve događaje, ali i za sve one zainteresirane koji rado poslušaju ovaj zanimljiv prijenos koji krasi dodatna i opširnija deskripcija.

Hvala svima koji slušanjem prijenosa daju podršku ovom projektu kluba!

Prijenos utakmice možete poslušati u nastavku.

 

Copied!