Prijavi se putem email-a ili Facebooka

Zaboravili ste lozinku? Kliknite ovdje

Morate ispuniti ovo polje Morate unijeti valjanu email adresu
Morate ispuniti ovo polje

Postani dio Dinamove obitelji!

Registriraj se i uživaj u svim pogodnostima korisničkog računa na Dinamovoj stranici

Registriraj se putem email-a ili Facebooka

Ako već imaš korisnički račun Prijavi se

Morate ispuniti ovo polje
Morate ispuniti ovo polje
Morate ispuniti ovo polje Morate unijeti valjanu email adresu

Unesite svoju email adresu i poslati ćemo vam upute za resetiranje lozinke

Morate ispuniti ovo polje Morate unijeti valjanu email adresu

Veliko pojačanje na golu: Eduardo potpisao za Dinamo!

Dinamo je uoči početka sezone doveo veliko pojačanje među vratnicama: portugalskog vratara Eduarda Carvalha! 31-godišnji vratar koji dolazi iz Brage potpisao je s Dinamom trogodišnji ugovor i već za par dana će se priključiti suigračima u Sloveniji!

OSOBNI KARTON

Ime i prezime: Eduardo dos Reis Carvalho

Datum rođenja: 19.9.1982.

Bivši klubovi: Braga, Beira Mar, Vitoria Setubal, Genoa, Benfica, Istanbul

Reprezentacija: 35 nastupa

Trener Modrih Zoran Mamić bio je sretan nakon obavljenog posla: - Velika stvar za sve nas koji radimo u klubu i našem nogometu. Radi se o pravom pojačanju i sigurni smo da će Eduardo donijeti kvalitetu više našoj momčadi – rekao je trener pa objasnio kako je uopće došlo do posla s portugalskim reprezentativnim vratarom: - Iskreno, nismo niti razmišljali o njemu jer nismo mislili da je to realna opcija, ali kada se u Bragi zakomplicirala situacija smo brzo reagirali i doveli ga u Dinamo.

Machado o novom vrataru Dinama

- Jako sam sretan što dolazi tako kvalitetan golman i siguran sam da će biti pojačanje. Izuzetno je snažan, odlično brani i malo je "lud" kao i svi vratari.

Cijeli posao držao se u tajnosti dok Portugal nije završio sa svojim nastupom na Svjetskom prvenstvu tako da je sada posao pred završetkom i sve što je ostalo jest liječnički pregled: - Eduardo će u Zagreb doći početkom idućeg tjedna, odraditi liječnički i potom nam se priključiti na pripremama - rekao je trener o novom vrataru Dinama koji je u Brazilu bio drugi vratar Portugala i upisao jedan nastup.

Što se tiče sadašnjih vratara Modrih, posebno "jedinice" Antonija Ježine trener ima samo riječi hvale: ­- On je radio odlično, griješio kao i svi svjetski golmani tako da je pred njim sigurno velika karijera. Uostalom, samo uz vrhunsku konkurenciju se može držati visoki nivo tako da smo sretni što imamo više kvalitetnih rješenja na vratarskoj poziciji – zaključio je trener Modrih.

Šaljem...
{{comment.Date | date:'dd.MM.yyyy HH:mm'}}
{{ comment.User.NameUser }}

Ovaj članak još nema niti jedan komentar.
Učitavam komentare...