Prijavi se putem email-a ili Facebooka

Zaboravili ste lozinku? Kliknite ovdje

Morate ispuniti ovo polje Morate unijeti valjanu email adresu
Morate ispuniti ovo polje

Postani dio Dinamove obitelji!

Registriraj se i uživaj u svim pogodnostima korisničkog računa na Dinamovoj stranici

Registriraj se putem email-a ili Facebooka

Ako već imaš korisnički račun Prijavi se

Morate ispuniti ovo polje
Morate ispuniti ovo polje
Morate ispuniti ovo polje Morate unijeti valjanu email adresu

Unesite svoju email adresu i poslati ćemo vam upute za resetiranje lozinke

Morate ispuniti ovo polje Morate unijeti valjanu email adresu

Okupljanje

Dinamo II startao s pripremama

Zadatak je jasan: utabati stazu za proljetni dio sezone. Mladi Dinamovi nogometaši, pod paskom trenera Cvitanovića, ovoga su ponedjeljka i doslovno krenuli pročistiti stazu – laganim su trkom kroz maksimirsku šumu „sastrugali“ snijeg s puta i time zapravo otvorili pripreme za novu polusezonu.

Dinamo II je, dakle, u ponedjeljak startao s treninzima iako u ovome trenutku niti sam trener Cvitanović nema jasne obrise s kakvim će točno kadrom zakoračiti u proljetni dio natjecanja. Prvi službeni nastup na rasporedu je 4. ožujka u 15 sati kad će plavi, u dvoboju 20. kola Druge HNL, gostovati u Sesvetama. Na okupljanju je u ponedjeljak osvanulo manje igrača nego što ih je potrebno u zapisniku za utakmicu. Da su, recimo, predvidjeli kakav pripremni dvoboj, mogli su složiti prvih 11, ali uz maksimalno jednu zamjenu. Cvitanović je u ponedjeljak vježbao s 15 igrača od kojih su četvorica – vratari. Dio igrača nalazi se na pripremama s prvom momčadi u Rovinju, dio je izvan pogona zbog ozljeda...

Sad smo u takvoj situaciji. Na treningu sam, uz vratare, imao 11 igrača. Prvo smo odradili obaveze u teretani nakon čega je uslijedilo trčanje po maksimirskoj šumi. Za utorak planiramo trening na samome terenu, ali vidjet ćemo kakve će nas vremenske prilike dočekati. U svakom slučaju, probat ćemo što više koristiti vježbe na terenu. Teško je raditi s tako suženim igračkim kadrom, ali moramo se prilagoditi okolnostima i probati nešto iskombinirati. Zasad ne možemo reći detalje o eventualmnim pripremama. Trebale bi biti u veljači, ali sve ovisi o tome koliki ćemo kadar imati u tom trenutku – pojasnio je trener Cvitanović.

Na okupljanju su ovoga ponedjeljka bili vratari Dinko Horkaš, Dario Miškić, Marko Veriga i Lovro Juric, braniči Matej Hudećek, Kobie Morris, Filip Uremović, Vladimir Oršolić, Marijan Čabraja, Petar Mamić i Jakov Gogić, vezisti Karlo Plantak, Karlo Muhar i Neven Đurasek te napadač Borna Miklić.

Šaljem...
{{comment.Date | date:'dd.MM.yyyy HH:mm'}}
{{ comment.User.NameUser }}

Ovaj članak još nema niti jedan komentar.
Učitavam komentare...