Prijavi se putem email-a ili Facebooka

Zaboravili ste lozinku? Kliknite ovdje

Morate ispuniti ovo polje Morate unijeti valjanu email adresu
Morate ispuniti ovo polje

Postani dio Dinamove obitelji!

Registriraj se i uživaj u svim pogodnostima korisničkog računa na Dinamovoj stranici

Registriraj se putem email-a ili Facebooka

Ako već imaš korisnički račun Prijavi se

Morate ispuniti ovo polje
Morate ispuniti ovo polje
Morate ispuniti ovo polje Morate unijeti valjanu email adresu

Unesite svoju email adresu i poslati ćemo vam upute za resetiranje lozinke

Morate ispuniti ovo polje Morate unijeti valjanu email adresu

Nagrada za integraciju navijača s invaliditetom

Dinamo osvojio nagradu CAFE-a

GNK Dinamo dobitnik je nagrade CAFE-a, službenog partnera UEFA-e za integraciju gledatelja s invaliditetom u nogomet!

Dinamo je osvojio nagradu za najbolju inicijativu 2018. godine za cjelokupan rad s osobama s invaliditetom u proteklom periodu, s naglaskom na aktivnost "VIP doživljaj utakmice" koju je klub ove godine na Maksimiru omogućio navijačima s intelektualnim poteškoćama tijekom CAFE Akcijskog tjedna.

Na međunarodnoj CAFE konferenciji koja se održava 16. i 17. studenog u Bilbau u Španjolskoj, GNK Dinamo primio je nagradu za aktivnost ''VIP doživljaj utakmice za navijače s intelektualnim poteškoćama'', a nagrada u originalu nosi naziv  ''Club Initiative Award''. Na dodjeli nagrada sudjelovala je Dinamova časnica za gledatelje s invaliditetom Iva Cigrovskij koja je sudjelovala i u panel raspravi o ulozi časnika za navijače s invaliditetom.

Aktivnost CAFE Action Weeks:

Hrvatski prvak aktivno radi na integraciji navijača s invaliditetom u nogomet, prvi je u Hrvatskoj prije godinu i pol u suradnji s Gradom Zagrebom i Udrugom slijepih Zagreb pokrenuo projekt audio deskripcije utakmice Dinama za slijepe i slabovidne navijače, organizirao prvi obilazak stadiona Maksimir za slijepe, ostvario suradnje s raznim udrugama osoba s invaliditetom koje su stalni gosti na utakmicama Dinama, kroz individualni pristup iskustvo navijača u invalidskim kolicima podignuo na jednu novu razinu. Klub svojim aktivnostima želi biti primjer drugima da ustrajno treba malim koracima ići prema velikim promjenama u društvu i da, bez obzira na infrastrukturalne prepreke, treba raditi na jednakosti i omogućavanju pristupa nogometu za sve, a posebno na uključivanju osoba s invaliditetom u nogomet i sport.

Upravo zbog toga što nakon više mjeseci i godina rada, na Maksimiru utakmice Dinama prati preko stotinu navijača s invaliditetom, klub je iznimno ponosan na ovu nagradu koja je znak da je trud prepoznat i od strane velikih organizacija. Ova nagrada dokaz je da zaista možemo raditi pozitivne promjene u društvu.

GNK Dinamo od srca zahvaljuje CAFE-u na prvoj ovakvoj nagradi za klub te na prvoj nagradi za rad s navijačima s invaliditetom u hrvatskom nogometu.

Šaljem...
{{comment.Date | date:'dd.MM.yyyy HH:mm'}}
{{ comment.User.NameUser }}

Ovaj članak još nema niti jedan komentar.
Učitavam komentare...