Prijavi se putem email-a ili Facebooka

Zaboravili ste lozinku? Kliknite ovdje

Morate ispuniti ovo polje Morate unijeti valjanu email adresu
Morate ispuniti ovo polje

Postani dio Dinamove obitelji!

Registriraj se i uživaj u svim pogodnostima korisničkog računa na Dinamovoj stranici

Registriraj se putem email-a ili Facebooka

Ako već imaš korisnički račun Prijavi se

Morate ispuniti ovo polje
Morate ispuniti ovo polje
Morate ispuniti ovo polje Morate unijeti valjanu email adresu

Unesite svoju email adresu i poslati ćemo vam upute za resetiranje lozinke

Morate ispuniti ovo polje Morate unijeti valjanu email adresu

Sporto Brands 2018.

Dinamo najbolji sportski klub u Hrvatskoj!

Prema istraživanju Instituta za istraživanje marketinga i medija Mediana, GNK Dinamo proglašen je najboljim sportskim klubom u Hrvatskoj!

Prestižnu nagradu Sporto brands 2018. Dinamo je osvojio u konkurenciji klubova KHL Medveščak, HNK Rijeka, RK PPD Zagreb i VK Jug CO.

Hrvatski prvak ove je godine postigao brojne sportske uspjehe: U sezoni 2017/18. Dinamo je osvojio dvostruku krunu (prvenstvo i Kup), kvalificirao se u sezoni 2018/19. u grupnu fazu UEFA Europa lige gdje je nakon četiri kola neporažen, te je nakon 49 godina osigurao prolaz u 1/16 finala natjecanja. Izvan travnjaka klub je ostvario brojne uspjehe tijekom godine, i to na području marketinga, komunikacije, odnosa s javnošću i društveno odgovornih projekata. Dinamo je posebice ove godine napravio iskorak u Hrvatskoj i regiji, po pitanju digitalnih kanala, promocije vlastitog brenda kod navijača, partnera i javnosti, te brojnim novim partnerstvima i društveno odgovornim poslovanjem. Uz sve aktivnosti i uspjehe brend Dinama ovim je vrijednim Sporto priznanjem podignut na jednu višu razinu i klub je ponosan na činjenicu da su stručnjaci iz regije prepoznali rad i trud te sve postignuto.

Sporto brands nagrade dodijeljuju se na području Slovenije od 2006., na prostoru Hrvatske od 2013. te identificiraju najbolje brendove (klubove i sportaše) u očima javnosti. Pobjednici se odabiru prema istraživanju mnijenja javnosti i predstavljaju najbolje, najpopularnije, najuspješnije i marketinški istaknute klubove te sportaše.

Na Sporto konferenciji održanoj u četvrtak, 23. studenog u Portorožu (Slovenija) u ime GNK Dinamo nagradu su preuzeli članica Uprave Amra Peternel i direktor Sektora marketinga, prodaja i komunikacija Tomislav Rukavina.

GNK Dinamo ovim putem čestita i dobitnicima individualnih SPORT priznanja za Hrvatsku, Sandri Perković za nagradu najbolje hrvatske sportašice godine i Luki Modriću za nagradu najboljeg hrvatskog sportaša 2018.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by GNK Dinamo (@gnkdinamo) on

Šaljem...
{{comment.Date | date:'dd.MM.yyyy HH:mm'}}
{{ comment.User.NameUser }}

Ovaj članak još nema niti jedan komentar.
Učitavam komentare...