Prijavi se putem email-a ili Facebooka

Zaboravili ste lozinku? Kliknite ovdje

Morate ispuniti ovo polje Morate unijeti valjanu email adresu
Morate ispuniti ovo polje

Postani dio Dinamove obitelji!

Registriraj se i uživaj u svim pogodnostima korisničkog računa na Dinamovoj stranici

Registriraj se putem email-a ili Facebooka

Ako već imaš korisnički račun Prijavi se

Morate ispuniti ovo polje
Morate ispuniti ovo polje
Morate ispuniti ovo polje Morate unijeti valjanu email adresu

Unesite svoju email adresu i poslati ćemo vam upute za resetiranje lozinke

Morate ispuniti ovo polje Morate unijeti valjanu email adresu

Sretno Marko

Dinamo uz projekt ''Trčim za budućnost 300 djece''

Modri je klub odlučio podržati hvalevrijedan projekt za pomoć djeci naziva ''Trčim za budućnost 300 djece''.

37-godišnji Marko Kos odlučio se na veliki pothvat koji će izgledati ovako: Marko će 2. kolovoza krenuti na trkački dio svoje misije, od Zagreba do Vira u pet dana (65 kilometara dnevno), a zatim će tamo odraditi 24-satni odmor kako bi se pripremio za drugi dio akcije - biciklističku dionicu od Vira preko Paga do Zagreba u 36 sati.

Cilj izazova koji je sam pred sebe postavio ovaj Zagrepčanin prikupljanje je sredstava kako bi se djeci slabijeg imovinskog stanja kupio školski pribor, platila školska užina, pokaz za prijevoz i sve ostalo što je potrebno za normalno i uspješno školovanje.

Udruga ''Mali zmaj'' koju je Marko odabrao za ovaj projekt inače je humanitarna udruga koja pomaže obiteljima slabijeg imovinskog stanja, od potreba odjeće, obuće, igračaka, školskog pribora, kućanskih paparata. Više o udruzi možete pronaći na web stranici www.malizmaj.hr.

Svi koji žele mogu donirati financijska sredstva putem stranice cinipravustvar.hr. Trenutno je za ovaj izazov prikupljeno 2.100,00 kuna. Čini pravu stvar jedinstvena je online društvena platforma koja svakome omogućava da se angažira i jednostavno prikupi donacije za dobrotvorni cilj po izboru.

Ono najzanimljivije je to da se u trkačkom ili biciklističkom dijelu mogu pridružiti svi zainteresirani koji žele na taj način podržati akciju. U cijeli je projekt uključen Body Fit i njegov osnivač Ivan Vodopija koji su puno pomogli u pripremi Marka za pothvat i bit će uz njega za vrijeme cijele akcije.

Veliki je humanitarac posjetio maksimirski stadion gdje se fotografirao s cijelom momčadi Dinama. Igrači i trener zaželjeli su mu sreću u njegovoj misiji, a mi ćemo tijek svakako pratiti na našim online kanalima!

SRETNO!

Šaljem...
{{comment.Date | date:'dd.MM.yyyy HH:mm'}}
{{ comment.User.NameUser }}

Ovaj članak još nema niti jedan komentar.
Učitavam komentare...