Prijavi se putem email-a ili Facebooka

Zaboravili ste lozinku? Kliknite ovdje

Morate ispuniti ovo polje Morate unijeti valjanu email adresu
Morate ispuniti ovo polje

Postani dio Dinamove obitelji!

Registriraj se i uživaj u svim pogodnostima korisničkog računa na Dinamovoj stranici

Registriraj se putem email-a ili Facebooka

Ako već imaš korisnički račun Prijavi se

Morate ispuniti ovo polje
Morate ispuniti ovo polje
Morate ispuniti ovo polje Morate unijeti valjanu email adresu

Unesite svoju email adresu i poslati ćemo vam upute za resetiranje lozinke

Morate ispuniti ovo polje Morate unijeti valjanu email adresu

Modra budućnost: Sjajni mladići koji nezaustavljivo dolaze

Pripreme su gotove i Modri su već odigrali dvije utakmice u nastavku sezone i upisali isto toliko pobjeda: prvenstvenu protiv Lokomotive i u Kupu protiv Istre. Osim tri boda i pobjede koja je Modre približila polufinalu Kupa svakako veseli što su u te dvije utakmice priliku dobili mladi igrači koji su oduševili na pripremama.

Dani Olmo (16) debitirao je u dresu Dinama protiv Lokomotive, a samo par dana kasnije, u Kupu protiv Istre, svoje su prve minute za najtrofejniji hrvatski klub upisali Armin Hodžić (20) i Endri Cekici (18). Dodamo li njima Ivana Fiolića (18) koji je počeo utakmicu protiv Lokomotive odnosno Amera Gojaka (17) za kojeg je samo pitanje kada će debitirati jasno je kako u Dinamu na scenu stupaju "neki novi klinci".

- Nema se tu što puno reći o njima jer sve su pokazali na pripremama. Dinamo je poznat u svijetu kao klub koji stalno stvara nove mlade igrače i ovi dečki koji su sada s nama svakako tu i zaslužuju biti. Odlični su igrači, veliki potencijali i nastave li ovako raditi pred njima je sjajna budućnost i prave karijere. Uz ovo što sam nabrojao još bi dodao da bi im bilo dobro ne pratiti previše medije da se ne umisle (smijeh, nap.a.) – rekao je nakon pobjede u Puli dobro raspoloženi dokapetan Modrih Arijan Ademi.

U posljednje dvije utakmice za Dinamo su debitirali Olmo (16), Hodžić (20) i Cekici (18). Za svoje minute se izborio i Fiolić (18) dok je samo pitanje trenutka kada će isto napraviti i Gojak (17), a dodamo li njima "starosjedioce" Pjacu (19) i Ćorića (17) onda je jasno kako u Dinamu na scenu polako dolaze "neki novi klinci".

Naravno, osim igrača koji su nedavno debitirali ili to tek budu u momčadi Modrih već su "starosjedioci" Marko Pjaca (19) i Ante Ćorić (17) koji ne prestaju oduševljavati svojim sjajnim igrama: - Pjacu znam iz reprezentacije gdje je pokazao koliko je dobar i kvalitetan, a za malog Ćorića sam čuo da je veliki talent u što sam se danas i uvjerio. Stvarno je dečko dobar i mogao bi biti sjajan – rekao je nedavno nakon prijateljske utakmice Shakhtara i Dinama kapetan ukrajinske momčadi i naše reprezentacije Darijo Srna.

Svakodnevno s tim mladim igračima trenira Ognjen Vukojević, iskusni zadnji vezni koji se nakon sjajne inozemne karijere vratio u najdraži klub: - Sviđa mi se jako novi Dinamo jer imamo puno mladih igrača koji su talentirani i sjajno rade, a trener im daje šansu. Ovi dečki koji su s nama i mnogi drugi talentirani dečki koji dolaze iz naše nogometne škole su pravo bogatstvo Dinama tako da se klub sigurno ne mora brinuti za budućnost.

I zaista... Dok su Modri bili u Rovinju profesionalne ugovore su potpisali sjajni napadač Borna Miklić i lijevi bek/krilo Jakov Gogić, a tek dolazi svakako jedna od najtalentiranijih generacija u povijesti našeg kluba: 1998. godište. Naravno, radi se o dječacima koji su u ljeto 2013. u Manchesteru osvojili Nike Premier Cup i postali prvaci svijeta.

U svakom slučaju, iza Dinama je devet, a sigurni smo uskoro i deset, godina u kojima je osvojeno isto toliko naslova prvaka i odigrano na desetke i desetke europskih utakmica u najjačim klupskim natjecanjima. Ipak, sudeći po klincima koji su "na vratima prve momčadi" – idućih deset moglo bi biti još i bolje.

Šaljem...
{{comment.Date | date:'dd.MM.yyyy HH:mm'}}
{{ comment.User.NameUser }}

Ovaj članak još nema niti jedan komentar.
Učitavam komentare...