Prijavi se putem email-a ili Facebooka

Zaboravili ste lozinku? Kliknite ovdje

Morate ispuniti ovo polje Morate unijeti valjanu email adresu
Morate ispuniti ovo polje

Postani dio Dinamove obitelji!

Registriraj se i uživaj u svim pogodnostima korisničkog računa na Dinamovoj stranici

Registriraj se putem email-a ili Facebooka

Ako već imaš korisnički račun Prijavi se

Morate ispuniti ovo polje
Morate ispuniti ovo polje
Morate ispuniti ovo polje Morate unijeti valjanu email adresu

Unesite svoju email adresu i poslati ćemo vam upute za resetiranje lozinke

Morate ispuniti ovo polje Morate unijeti valjanu email adresu

Najbolje domaće krilo u Dinamu: Marko Pjaca potpisao za Modre!

Dinamo se nastavlja pojačavati za novu sezonu, a novi igrač dolazi iz domaće lige, točnije iz Lokomotive i to je Marko Pjaca! Sjajni ofenzivni vezni potpisao je s Modrima petogodišnji ugovor te će za desetak dana početi pripreme s prvacima Hrvatske!

Ime i prezime: Marko Pjaca

Datum i mjesto rođenja: 6.5.1995., Zagreb

Pozicija: Krilni napadač

Bivši klubovi: Dinamo, ZET, Lokomotiva

Nakon što su posljednjih dana u Dinamo došla pojačanja iz inozemstva vezni igrač Paulo Machado i branič Leonardo Sigali te profesionalne ugovore s Modrima potpisali talentirani mladići iz naše nogometne škole Tibor Halilović i Hrvoje Džijan vrijeme je za pojačanja u ofenzivnom dijelu momčadi. Kao i uvijek, Dinamo dovodi samo najbolje pa je tako nakon sjajne sezone u kojoj je zabio 7 prvenstvenih golova te imao isto toliko asistencija ofenzivni vezni Marko Pjaca postao novi igrač Modrih.

- Naravno da sam presretan što sam došao u Dinamo što mi je velika pohvala za dosadašnji rad, ali i poticaj da nastavim raditi. Znam što me čeka u Dinamu, znam da je izuzetno jaka konkurencija na svim pozicijama pa tako i mojim, ali vjerujem u sebe i svoje mogućnosti te jedva čekam početak priprema – rekao je nakon potpisa ugovora 19-godišnjak iz Zagreba.

Markova nogometna priča je zanimljiva jer je u Dinamo došao "okolnim" putem: - U Dinamo sam prvi puta došao kao klinac, prošao nogometnu školu da bi sa 15 godina otišao prvo u ZET, a potom u Lokomotivu gdje sam brzo dobio priliku u prvoj momčadi. Mnogi su mislili da to nije bio dobar potez, ali činjenica što sam danas potpisao ugovor i došao u Dinamo govori da sam izabrao pravi put, zar ne – uz smiješak kaže domaći dečko s Borovja.

Novi igrač Dinama tek je nedavno navršio 19 godina, ali iza sebe već ima više od 50 utakmica u dresu Lokomotive; domaćih i međunarodnih. Osim klupskih utakmica u nogama ima i one reprezentativne jer već godinama igra za mlade reprezentacije Hrvatske tako da, za svoje godine, zaista ima iskustva: - Marko je tip igrača kakve traži moderan nogomet i jako smo sretni što će igrati u Dinamu. Brz je, motoričan, moćan u duelu i vrlo konkretan u igri prema naprijed, a igra i obranu tako da od njega puno očekujemo – zadovoljan je obavljenim poslom bio sportski direktor i trener Modrih Zoran Mamić.

Marko, dobrodošao u Dinamo i sigurni smo da ćeš svojim igrama donijeti puno dobroga našem klubu!

 

Šaljem...
{{comment.Date | date:'dd.MM.yyyy HH:mm'}}
{{ comment.User.NameUser }}

Ovaj članak još nema niti jedan komentar.
Učitavam komentare...