Prijavi se putem email-a ili Facebooka

Zaboravili ste lozinku? Kliknite ovdje

Morate ispuniti ovo polje Morate unijeti valjanu email adresu
Morate ispuniti ovo polje

Postani dio Dinamove obitelji!

Registriraj se i uživaj u svim pogodnostima korisničkog računa na Dinamovoj stranici

Registriraj se putem email-a ili Facebooka

Ako već imaš korisnički račun Prijavi se

Morate ispuniti ovo polje
Morate ispuniti ovo polje
Morate ispuniti ovo polje Morate unijeti valjanu email adresu

Unesite svoju email adresu i poslati ćemo vam upute za resetiranje lozinke

Morate ispuniti ovo polje Morate unijeti valjanu email adresu

Predstavljani novi igrači

Nova pojačanja vjeruju u uspješnu sezonu

Na svečanom domjenku održanom u loži Maksimir u ponedjeljak, 18. lipnja, GNK Dinamo predstavio je osmoricu igrača, a pojačanja za novu sezonu su: Damian Kadzior, Luka Menalo, Ivan Šunjić, Emir Dilaver, Mislav Oršić, Bojan Knežević, Adrian Šemper i Mario Šitum.

25-godišnji Damian Kadzior je klasično desno krilo, ali po potrebi može zaigrati i na lijevoj strani. U protekloj sezoni za Gornik iz Zabrzea upisao je 44 nastupa, postigao 11 pogodaka i dodao devet asistencija: - Dinamo je veliki klub, prvak je Hrvatske, stalno igra u europskim natjecanjima i velika je marka u Europi! Smatram da je Dinamo klub u kojem ću napraviti novi korak naprijed u svojoj karijeri. Također, jedan od ključnih razloga mog dolaska u Zagreb je zbog trenera Bjelice koji me želio dovesti - izjavio je Damian.

- Uzeo sam broj 66, to je priča iz Mađarske kad sam želio broj 6, ali bio je zauzet, pa mi je oružar sugerirao 66, haha. Lako sam se adaptirao, sličan mentalitet, fin grad, ne može biti ljepše. Očekivanja su velika, želimo se plasirati u grupe europskih natjecanja, a u domaćim natjecanjima osvojiti prvenstvo i kup - izjavio je 27-godišnji stoper Emir Dilaver. 

- Očekivanja su sigurno dvostruka kruna i prolazak u europska natjecanja. Idemo korak po korak - kratak je bio defenzivni vezni Ivan Šunjić. 

- Igrao sam mnoge pozicije za ovaj klub, i ništa mi nije bilo problem. Nadam se da ću se dokazati sebi i svim navijačima, ali nije moja uloga toliko bitna koliko je bitno da odigramo dobru sezonu, da se navijači vrate, da napravimo koheziju i da uđemo u Europi. Želimo napraviti lijepu i kvalitetnu priču. Ja ću dati sve od sebe, pomoći klubu - kazao je povratnik u redove Plavih, Mario Šitum. 

- Svi smo spremni, svi jedva čekamo da startamo. Imamo dosta vremena da se uigramo, na pripremama ćemo se upoznati - završio je Mislav Oršić.  

Šaljem...
{{comment.Date | date:'dd.MM.yyyy HH:mm'}}
{{ comment.User.NameUser }}

Ovaj članak još nema niti jedan komentar.
Učitavam komentare...