Prijavi se putem email-a ili Facebooka

Zaboravili ste lozinku? Kliknite ovdje

Morate ispuniti ovo polje Morate unijeti valjanu email adresu
Morate ispuniti ovo polje

Postani dio Dinamove obitelji!

Registriraj se i uživaj u svim pogodnostima korisničkog računa na Dinamovoj stranici

Registriraj se putem email-a ili Facebooka

Ako već imaš korisnički račun Prijavi se

Morate ispuniti ovo polje
Morate ispuniti ovo polje
Morate ispuniti ovo polje Morate unijeti valjanu email adresu

Unesite svoju email adresu i poslati ćemo vam upute za resetiranje lozinke

Morate ispuniti ovo polje Morate unijeti valjanu email adresu

Novi biser iz nogometne škole: Želim igrati u Dinamu!

Dinamo je uoči početka sezone potpisao profesionalni ugovor s talentiranim veznim igračem Tiborom Halilovićem! Mladić koji je u Dinamo došao kada je krenuo u osnovnu školu i koji dres najdražeg kluba nosi više od 10 godina bio je oduševljen nakon potpisivanja.

Alen Halilović je iz prve momčadi Dinama otišao u veliku Barcelonu, a na njegovo mjesto dolazi još jedan igrač iz naše nogometne škole i još jedan Halilović – Tibor. Mladi veznjak već je godinama označavan kao igrač od kojeg se puno očekuje, a on je iz godine u godinu bio sve bolji da bi na koncu potpisao 3-godišnji ugovor s prvacima Hrvatske.

Ime i prezime: Tibor Halilović

Datum rođenja: 18.3.1995.

U Dinamu od: 2002.

Pozicija: Ofenzivni vezni

Kao igraču koji je u Dinamu od samog početka svoje karijere ovo je bio poseban dan: - Presretan sam. U Dinamo sam došao sa šest i pol godina, igrao sam za sve mlađe selekcije kluba i san mi je istrčati na Maksimir za prvu momčad. Ovo mi je velika pohvala za dosadašnji rad, ali i još veći poticaj da nastavim s radom – pričao je oduševljeni mladić. Tibor iza sebe ima odličnu sezonu u kojoj je zabio impresivnih 16 prvenstvenih golova i bio drugi strijelac momčadi, a na nedavno završenom jakom turniru u Njemačkoj proglašen je za najboljeg veznog igrača.

- Već dugo se raspituju mnogi klubovi, čuo sam za razne ponude, ali nisam uopće razmišljao o tome. Želim igrati u Dinamu i tu je bio početak i kraj svake moguće rasprave – jasan je bio domaći dečko iz Dubeca.

Inače, mladić uz nogometnu karijeru i – studira. Naime, nakon završene III. gimnazije upisao je novinarstvo te tako nastavio svoje obrazovanje: - Zasad mi dobro ide. Naravno, nije lako uz treninge, utakmice i česta putovanja, ali uvijek si posložim stvari da sve stignem – zaključio je simpatični i sretni mladić.

Sigurni smo kako će Tibor u godinama koje dolaze potvrditi svoju kvalitetu i donijeti našim navijačima puno sreće i radosti.

 

Šaljem...
{{comment.Date | date:'dd.MM.yyyy HH:mm'}}
{{ comment.User.NameUser }}

Ovaj članak još nema niti jedan komentar.
Učitavam komentare...