Prijavi se putem email-a ili Facebooka

Zaboravili ste lozinku? Kliknite ovdje

Morate ispuniti ovo polje Morate unijeti valjanu email adresu
Morate ispuniti ovo polje

Postani dio Dinamove obitelji!

Registriraj se i uživaj u svim pogodnostima korisničkog računa na Dinamovoj stranici

Registriraj se putem email-a ili Facebooka

Ako već imaš korisnički račun Prijavi se

Morate ispuniti ovo polje
Morate ispuniti ovo polje
Morate ispuniti ovo polje Morate unijeti valjanu email adresu

Unesite svoju email adresu i poslati ćemo vam upute za resetiranje lozinke

Morate ispuniti ovo polje Morate unijeti valjanu email adresu

Predstavljen kalendar Dinamo&Dumovec 2014.

Građanski nogometni klub Dinamo i Sklonište za nezbrinute životinje Grada Zagreba Dumovec predstavili su u subotu, 14. prosinca, u City Centru one East zajednički humanitarni kalendar za 2014. godinu. Priča kalendara Dinamo&Dumovec smještena je u Park Maksimir, a glavni su likovi prekrasnih fotografija igrači GNK Dinamo i psi iz skloništa Dumovec. 

Posjetitelji trgovačkog centra, navijači modroga kluba i ljubitelji životinja imali su tako u subotu ekskluzivnu priliku među prvima kupiti kalendar Dinama i Dumovca, i to upravo od prvotimaca najtrofejnijeg hrvatskog nogometnog kluba. Na druženju s navijačima Dinamo su predstavljali Ivo Pinto, Josip Šimunić, Jerko Leko, Hilal Soudani, Zvonko Pamić i Domagoj Antolić, dok su bojeDumovca branili križanci ovčara 4-godišnja Tinda i 13-godišnji Graf koji još uvijek čekaju svoje udomitelje. Igrači prve momčadi prodavali su i potpisivali kalendare te dijelili autograme, velik broj djece stigao je na druženje kako bi se fotografirali s Modrima, a Tinda i Graf privlačili su pozornost svih ljubitelja životinja. Posebno je zanimljivo bilo vidjeti susret Hilala Soudanija i Tinde - simpatičnog dvojca koji je proveo zanimljivo vrijeme na snimanju fotografije za mjesec listopad.

Zarada od kalendara čija cijena iznosi 50 kuna namijenjena je poboljšanju uvjeta te kupovini agility opreme koja je neophodna za normalan život pasa u skloništu Grada Zagreba. Modri klub i Dumovec žele ovim projektom ukazati na važnost brige o nezbrinutim životinjama koje su, prije svega zbog teških životnih priča, sigurno najzahvalnije životinje. Dobra vijest za sve one koji nisu u mogućnosti kupiti kalendar na prodajnim mjestima svakako je to da će kalendar Dinamo&Dumovec biti uskoro dostupan u web shopu Dinama te u web shopu Dumovca.

Lijepo druženje na kojem su Dinamo i Dumovec predstavili kalendar sigurno je tek prvo u nizu, a ovim putem zahvaljujemo svim ljudima velikog srca koji su odlučili kupovinom kalendara pomoći psima u Dumovcu!

Cijelu fotogaleriju s predstavljanja kalendara pogledajte na Facebook stranici Dumovca.

Šaljem...
{{comment.Date | date:'dd.MM.yyyy HH:mm'}}
{{ comment.User.NameUser }}

Ovaj članak još nema niti jedan komentar.
Učitavam komentare...