Prijavi se putem email-a ili Facebooka

Zaboravili ste lozinku? Kliknite ovdje

Morate ispuniti ovo polje Morate unijeti valjanu email adresu
Morate ispuniti ovo polje

Postani dio Dinamove obitelji!

Registriraj se i uživaj u svim pogodnostima korisničkog računa na Dinamovoj stranici

Registriraj se putem email-a ili Facebooka

Ako već imaš korisnički račun Prijavi se

Morate ispuniti ovo polje
Morate ispuniti ovo polje
Morate ispuniti ovo polje Morate unijeti valjanu email adresu

Unesite svoju email adresu i poslati ćemo vam upute za resetiranje lozinke

Morate ispuniti ovo polje Morate unijeti valjanu email adresu

Trener nakon derbija:

Prvi smo i vjerujemo da ćemo tu i ostati

Trener Dinama Zoran Mamić bio je zadovoljan nakon derbija i pobjede Modrih u posljednjim sekundama.

- Čestitke momčadi na pobjedi. Iako smo imali puno poteškoća u igri do kraja smo htjeli pobjedu i došli smo do nje u zadnjim sekundama. Hajduk je bio jako dobar, na trenutke i dominantan, ali na kraju se ipak nama vratilo – rekao je trener Modrih pa dodao: - Sretan sam što smo se vratili na prvo mjesto i želim vjerovati da ćemo tu i ostati.

- Čestitke momčadi na pobjedi. Iako smo imali puno poteškoća u igri do kraja smo htjeli pobjedu i došli smo do nje u zadnjim sekundama. Sretan sam što smo se vratili na prvo mjesto i želim vjerovati da ćemo tu i ostati.

Unatoč pobjedi strateg Modrih nije bio zadovoljan igrom svoje momčadi: - Igrali smo kako se ne igra derbi i općenito nogomet: bez faulova. Nismo radili što smo se dogovorili jer je plan bio nakon izgubljene lopte raditi brzi reposjed ili se barem u šprintu vraćati, a vraćali smo se na našu polovicu u laganom trku i zbog toga su oni izgledali jako dobro.

Odličnu utakmicu imao je naš vratar Eduardo: - On im kvalitetu i nadam se da će što dulje zadržati ovu formu. Bogatstvo je za momčad imati vratare na ovakvom nivou kao što su bili danas Eduardo i Kalinić – ispričao je trener pa posebno pohvalio jedan igrača Hajduka: - Stvarno imam potrebu pohvaliti Miju Caktaša koji je danas pokazao nešto što je mene oduševilo. Eto, stvarno nemam to običaj raditi, ali on me stvarno oduševio danas; moderan vezni igrač na top nivou.

Trener je objasnio i zašto je vezni red Modrih danas izgledao malo "teško i umorno": - Antolić i Machado nisu po prirodi pravi zadnji vezni, oni se gotovo nikad ne odmaraju i dosta su potrošeni tako da oni trkački i agresijom možda nisu bili na pravoj razini. Srećom ušao je Ćorić i ponovno bio jako dobar, Goncalo je ušao malo kasnije i držao poziciju te smo se tako posložili.

Šaljem...
{{comment.Date | date:'dd.MM.yyyy HH:mm'}}
{{ comment.User.NameUser }}

Ovaj članak još nema niti jedan komentar.
Učitavam komentare...