Prijavi se putem email-a ili Facebooka

Zaboravili ste lozinku? Kliknite ovdje

Morate ispuniti ovo polje Morate unijeti valjanu email adresu
Morate ispuniti ovo polje

Postani dio Dinamove obitelji!

Registriraj se i uživaj u svim pogodnostima korisničkog računa na Dinamovoj stranici

Registriraj se putem email-a ili Facebooka

Ako već imaš korisnički račun Prijavi se

Morate ispuniti ovo polje
Morate ispuniti ovo polje
Morate ispuniti ovo polje Morate unijeti valjanu email adresu

Unesite svoju email adresu i poslati ćemo vam upute za resetiranje lozinke

Morate ispuniti ovo polje Morate unijeti valjanu email adresu

Izjave igrača nakon Rijeke:

Svi smo radili kao jedno, za Dinamo!

Dinamo je prvi klub koji je svladao Rijeku na stadionu Rujevica. Igrači su prokomentirali konačan rezultat i tijek utakmice. 

- Možemo samo napredovati. Lijepi je pogled na tablicu i četiri boda prednosti, međutim nećemo si dozvoliti da se opustimo jer nas svako opuštanje može koštati. Ovako kako igramo i kako izgledamo na terenu smatram da je zaista dobro. Skenderbeu? Mediji su podcijenili i Odds, mi ćemo se dobro pripremiti i analizirati idućeg suparnika. Pozivam sve navijače na susret sa Skenderbeuom - izjavio je Domagoj Antolić. 

- Sretni smo zbog pobjede, zaslužili smo to! Svaka čast ekipi i stručnom stožeru. Dobro smo se pripremili za utakmicu, ispunili smo trenerove zahtjeve, borili se, čak i kad smo dobili crveni karton nastavili smo u istom ritmu jer smo znali koji je naš stil - nadodao je Petar Stojanović. 

-  Super utakmica, svi smo radili kao jedno, za ekipu i za Dinamo. Demonstrirali smo na terenu što radimo na treninzima, ali idemo tekmu po tekmu. Kapetan? Sretan sam zbog kapetanske vrpce, ali najvažnije je da smo odigrali jako dobru utakmicu - rekao je Leonardo Sigali. 

- Moramo nastaviti igrati ovako i fokusirati se na utakmice koje dolaze. Ne znam je li ovo moja najbolja utakmica za Dinamo, bilo ih je dosta, treba nastaviti ovako raditi. Osjećam se fizički bolje i s mnogo više samopouzdanja, sretan sam zbog toga. Mr. Derby? Samo je jedan Mr. Derby, ja sam samo Junior - završio je junak susreta, Junior Fernandes.

Šaljem...
{{comment.Date | date:'dd.MM.yyyy HH:mm'}}
{{ comment.User.NameUser }}

Ovaj članak još nema niti jedan komentar.
Učitavam komentare...