Prijavi se putem email-a ili Facebooka

Zaboravili ste lozinku? Kliknite ovdje

Morate ispuniti ovo polje Morate unijeti valjanu email adresu
Morate ispuniti ovo polje

Postani dio Dinamove obitelji!

Registriraj se i uživaj u svim pogodnostima korisničkog računa na Dinamovoj stranici

Registriraj se putem email-a ili Facebooka

Ako već imaš korisnički račun Prijavi se

Morate ispuniti ovo polje
Morate ispuniti ovo polje
Morate ispuniti ovo polje Morate unijeti valjanu email adresu

Unesite svoju email adresu i poslati ćemo vam upute za resetiranje lozinke

Morate ispuniti ovo polje Morate unijeti valjanu email adresu

Za ljubav trebaju dvoje:

Želimo da Ante još dugo godina gine za Dinamo

S obzirom na situaciju i izjave Ante Ćorića u medijima izvršni predsjednik Modrih Zdravko Mamić jasno i nedvosmisleno je poručio kako Dinamo želi da mladi igrač još dugo godina igra u Dinamu, osvaja trofeje i donosi radost našim navijačima.

- Spremni smo i želimo da Ante Ćorić još dugo godina nosi dres Dinama, čini radosnim sebe i našu publiku te donosi uspjehe našem klubu. Ja ih sve pozivam, Antu koji je krasan dečko, njegovu obitelj i naš stručni stožer da u ime djeteta od samo 18 godina i povijesti Dinama odgovorno donosimo odluke da bi Ante još dugo godina ginuo za naš dres. Nedvosmisleno poručujem da želimo da Ante u Dinamu izgradi pravu karijeru, donese radosti našim navijačima, osvoje puno trofeja i onda napravi i veliku inozemnu karijeru.

- Spremni smo i želimo da Ante Ćorić još dugo godina nosi dres Dinama, čini radosnim sebe i našu publiku te donosi uspjehe našem klubu – rekao je odmah Zdravko Mamić pa nastavio: - Malo je reći da smo šokirani time što se dogodilo i nema smisla niti želimo hiniti da se to nije dogodilo. Radi se o jednom od najtalentiranijih dječaka u povijesti našeg kluba tako da svi moramo u ovoj situaciji pokušati napraviti što je najbolje za klub i dječaka od samo 18 godina. Osobno moram reći da nikada nisam čuo niti vidio da je klub toliko želio pomoći jednom igraču i članovima njegove obitelji kao Anti Ćoriću – i činit ćemo to i dalje.

- Ja ih sve pozivam, Antu koji je krasan dečko, njegovu obitelj i naš stručni stožer da u ime djeteta od samo 18 godina i povijesti Dinama odgovorno donosimo odluke da bi Ante još dugo godina ginuo za naš dres. Nedvosmisleno poručujem da želimo da Ante u Dinamu izgradi pravu karijeru, donese radosti našim navijačima, osvoje puno trofeja i onda napravi i veliku inozemnu karijeru.

Osvrnuo se izvršni predsjednik Modrih i na minutažu i odnos cijelog kluba prema mladom igraču: - Kod našeg trenera Zorana Mamića, u zadnje dvije godine, Ante je sa 16 godina debitirao u prvoj momčadi Dinama i odigrao 6 utakmica u sezoni 13/14. U sezoni 14/15, sa 17 godina, odigrao je 33 utakmice u sva tri natjecanja da bi u ovoj sezoni odnosno polovici polovice koliko je prošlo Ante odigrao 19 utakmica. To je nešto manje od 60 utakmica u dvije godine, a tu treba dodati i reprezentativne nastupe. Bio je i kapetan Dinama nedavno u Kup utakmici... To je što se tiče minuta na terenu, a recimo u našoj kampanji za Ligu prvaka se Pjaca i Ćorić smiješe s plakata po Zagrebu. To dovoljno govori koliko su nam važni i koliko računamo na njih. Oni su naša budućnost.

Izvršni predsjednik dodatno smiruje cijelu situaciju: - Ante je ovo napravio u svom privatnom prostoru okružen članovima svoje obitelji i samo oni mogu dati pravi odgovor na pitanje zašto su se odlučili na takav potez. Prvi puta kada vidim Antu ću ga zagrliti, razgovarati s njime i provest ću s njim vremena koliko god hoće. Možda to bude već danas ako mi obaveze dozvole... Za obitelj Ćorić i svaku drugu obitelj u Dinamu sam na dispoziciji; pa to mi je posao. Dobrobit Dinama.

- Evidentno je po svim potezima koje je klub povukao prema njemu i obitelji da je ovo njegov Dinamo stoga mu poručujem da se uhvati rada i trenera, a njegovo mjesto za raditi karijeru je na terenu. Hajdemo ovo gledati kao loš dan u uredu... Sigurno to nije dobro i nažalost da će uvijek ostati zapisani, ali radi se o mladom, čestitom i nevinom dečku od 18 godina i ne želim vjerovati u ništa osim da on dugo godina bude u Dinamu. Naravno, za ljubav i suradnju trebaju dvije strane, a mi smo tu; nudimo ljubav, kazna će biti kakvu zaslužuje i idemo dalje.

Ante se u svojim izjava osvrnuo na odnos prema njemu: - To je možda subjektivna procjena, ali nije niti prvi niti zadnji put da igrač misli drugačije od trenera. Toga ima na dnevnoj bazi u svakom klubu.. Jedan misli da treba raditi na prekidima, u teretani, a trener misli da se tada trebaju odmarati. Tako je to... Evidentno je po svim potezima koje je klub povukao prema njemu i obitelji da je ovo njegov Dinamo stoga mu poručujem da se uhvati rada i trenera, a njegovo mjesto za raditi karijeru je na terenu. Ima ugovor do 2020., mi želimo da tu bude i dulje od toga iako praksa pokazuje da je to vrlo teško. Nemojte dvojite da je nama u Dinamu cilj da ovdje igra što više naše djece. Neki roditelji imaju manje, a neki više strpljenja, ali naš cilj je jasan.

Varijanta po kojoj Ante čvrsto ostane iza svoje odluke – nije varijanta: - Nemamo plan B; samo plan A. Ante se danas pojavi na treningu, trenira i radom na treningu se izbori za svoje minute. To je naš plan... Isprika? On se, prije svega, mora ispričati sam sebi. Znate kako ga navijači dočekaju kada ulazi u igru i on mora voditi računa o tome. Neće imati problema niti sa stručnim stožerom niti nikim u klubu, a naravno da ćemo sankcionirati ovaj intervju. Nismo "ubili" Taravela niti kada je dobio crveni karton, niti Machada nakon incidenta... Platili su kazne, ispričali se i radom izborili za novu priliku. Imamo krasnu atmosferu u svlačionici, rastemo iz toga i nema razloga da Ante koji je omiljen ne nastavi tako – rekao je izvršni predsjednik Modrih pa zaključio:

- Hajdemo ovo gledati kao loš dan u uredu... Sigurno to nije dobro i nažalost će uvijek ostati zapisano, ali radi se o mladom, čestitom i nevinom dečku od 18 godina i ne želim vjerovati u ništa osim da on dugo godina bude u Dinamu. Naravno, za ljubav i suradnju trebaju dvije strane, a mi smo tu; nudimo ljubav, kazna će biti kakvu zaslužuje i idemo dalje.

 

Šaljem...
{{comment.Date | date:'dd.MM.yyyy HH:mm'}}
{{ comment.User.NameUser }}

Ovaj članak još nema niti jedan komentar.
Učitavam komentare...