Prijavi se putem email-a ili Facebooka

Zaboravili ste lozinku? Kliknite ovdje

Morate ispuniti ovo polje Morate unijeti valjanu email adresu
Morate ispuniti ovo polje

Postani dio Dinamove obitelji!

Registriraj se i uživaj u svim pogodnostima korisničkog računa na Dinamovoj stranici

Registriraj se putem email-a ili Facebooka

Ako već imaš korisnički račun Prijavi se

Morate ispuniti ovo polje
Morate ispuniti ovo polje
Morate ispuniti ovo polje Morate unijeti valjanu email adresu

Unesite svoju email adresu i poslati ćemo vam upute za resetiranje lozinke

Morate ispuniti ovo polje Morate unijeti valjanu email adresu

Modri u budućnosti:

Želimo imati domaći Dinamo, a generacija 98. je "ta"

Izvršni predsjednik Dinama Zdravko Mamić bio je danas na konferenciji za medije na kojoj je predstavio viziju i plan Modrih za budućnost kao i osvrnuo se na aktualne teme.

- Ova konferencija nema veze s događanjima koja su se dogodila sinoć i jutros u vezi Ante Ćorića i nismo zbog toga sazvali ovu konferenciju, ali naravno da ćemo se i toga dotaknutirekao je odmah na početku izvršni predsjednik Modrih pa nastavio planiranim tijekom.

Fantastična generacija 98. kao zalog fantastične budućnosti

- Prije svega bih se zahvalio u ime kluba našoj djeci koja su u istoj godini, 2015., osvojili duplu krunu, bili peti na Europskom prvenstvu bez da su doživjeli poraz i neki dan ispali u četvrtfinalu Svjetskog prvenstva odnosno ušli među osam najboljih reprezentacija svijeta. Osvojili su dvostruku krunu, prvenstvo i Kup, s 30 pobjeda u 30 utakmica i gol-razliku 100:15. Ta generacija je bila i neslužbeni svjetski prvak u Manchesteru i na njima ćemo bazirati budućnost našega Dinama. Ne može jedna konferencija pokazati koliko ih cijenimo i koliko su zaslužili, ali do toga nije došlo slučajno nego samo stalnim radom. Želio bih se zahvaliti prije svega roditeljima koji su ih odgajali kao i trenerima koji su radili s njima – kaže izvršni predsjednik Dinama pa nastavlja o planovima za budućnost.

- Želimo promijeniti sliku našeg Dinama, imati još više igrača iz naše nogometne škole i da se s njima poistovjete naši navijači. Želimo imati domaći Dinamo i to je naša vizija. Mi ćemo sve učiniti da ta djeca ostanu u Dinamu i da napravimo što još nikada nije viđeno – da 15-20 igrača iz jedne generacije igra u prvoj momčadi Dinama.

- Želimo promijeniti sliku našeg Dinama, imati još više igrača iz naše nogometne škole i da se s njima poistovjete naši navijači. Želimo imati domaći Dinamo i to je naša vizija. U sljedećim danima ćemo napraviti sastanak s roditeljima i igračima gdje ćemo im prezentirati što mislimo napraviti u budućnosti. Mi ćemo sve učiniti da ta djeca ostanu u Dinamu i da napravimo što još nikada nije viđeno – da 15-ak igrača iz jedne generacije igra u prvoj momčadi Dinama. U svakom slučaju živimo lijepe dane, cijeli svijet nam se klanja, a dovoljno je bilo čuti komentatore kako na Eurosportu pričaju o našim igračima.

 

Nastavio je izvršni predsjednik o fantastičnoj generaciji: - U toj generaciji ima 20-ak igrača koji imaju kvalitetu biti dio naše prve momčadi. Naravno, to ovisi o puno stvari i kada će tko dobiti priliku, ali ne treba dvojiti da ćemo prvi put u povijesti sve podrediti toj generaciji. Oni će biti neviđena doktrina i osjećat će se kao igrači Real Madrida, a na njima je to prepoznati, da nam nastavljaju davati povjerenja i da ne "polude" kada su došli do ove razine. U inozemstvu su samo broj, karijere će im biti ugrožene i samo ovdje se mogu razviti i potom napraviti velike karijere. A da stvar bude još bolja, dok su ti dečki bili na Svjetskom prvenstvu u Čileu, uvjetno druga momčad ne samo da igra ravnopravno u Ligi prvaka mladih nego su danas drugi i imaju krasnu perspektivu kroz djecu dosanjati proljeće u Europi i to – Ligi prvaka.

Poruka navijačima: Osvojit ćemo i jedanaestu titulu zaredom

- Jamčim da ćemo u preostala 21 kola moramo dobiti minimalno 19 ili 20 utakmica; jednu ili dvije možemo odigrati neriješeno. Poraza neće biti. To je naređenje za naše igrače i u ljeto 2016. ćemo nastaviti naš niz i osvojiti jedanaestu titulu zaredom.

Druga tema je bila prva momčad i trenutni rezultati: - Htio bih reći da je evidentno da kada je igrački roster i sama igra u pitanju – u stalnom smo rastu. Odbijali smo i odbijamo ponude za naše igrače, držimo isti stručni stožer i želim poručiti našim navijačima da ih ne frustrira što smo danas treći jer im u ime kluba jamčim da ćemo u preostala 21 kola moramo dobiti minimalno 19 ili 20 utakmica; jednu ili dvije možemo odigrati neriješeno. Poraza neće biti. To je naređenje za naše igrače i u ljeto 2016. ćemo nastaviti naš niz i osvojiti jedanaestu titulu zaredom – rekao je Zdravko Mamić pa objasnio.

- Ovo je zasnovano na kvaliteti koju imamo u svlačionici, ne kukamo kao drugi unatoč silnim problemima koje imamo, a svejedno izgledamo kao ozbiljna momčad. Navijač Dinama može pozitivno gledati na budućnost i ono što čeka Modre.

Za kraj: Zahvala i poziv navijačima

- Želio bih se zahvaliti našim navijačima koji nas u velikom broju prate, a sve se počelo "kuhati" na zadnje tri utakmice prošle sezone kada smo imali 45 tisuća navijača. Nastavilo se u kvalifikacijama za Ligu prvaka kao i u samoj skupini Lige prvaka. Krasna slika s Allianz Arene gdje je na jednom mjestu bilo 5 tisuća naših navijača i nadglasalo 60 tisuća navijača Bayerna. To nećemo nikad zaboraviti i dala nam je dodatnu snagu jer se za njih vrijedi boriti – kaže izvršni predsjednik Dinama i zaključuje:

- Da bi stvari bile još bolje pozivam sve navijače da na ovom putu koji nije bio lak, a cilj je građenje moćnog europskog stroja na koji ćemo se dugoročno ponositi - želimo još više navijača. Želimo njihovu podršku u dobru i u zlu. Kada  bismo mi imali atmosferu kao Olympiakos gdje 35 tisuća navijača kada ih uopće nema na terenu viče "Olympiakos" – pojeli bismo takve klubove za doručak. 

Šaljem...
{{comment.Date | date:'dd.MM.yyyy HH:mm'}}
{{ comment.User.NameUser }}

Ovaj članak još nema niti jedan komentar.
Učitavam komentare...