Prijavi se putem email-a ili Facebooka

Zaboravili ste lozinku? Kliknite ovdje

Morate ispuniti ovo polje Morate unijeti valjanu email adresu
Morate ispuniti ovo polje

Postani dio Dinamove obitelji!

Registriraj se i uživaj u svim pogodnostima korisničkog računa na Dinamovoj stranici

Registriraj se putem email-a ili Facebooka

Ako već imaš korisnički račun Prijavi se

Morate ispuniti ovo polje
Morate ispuniti ovo polje
Morate ispuniti ovo polje Morate unijeti valjanu email adresu

Unesite svoju email adresu i poslati ćemo vam upute za resetiranje lozinke

Morate ispuniti ovo polje Morate unijeti valjanu email adresu

Ekskluzivno:

adidas i GNK Dinamo predstavili dresove za sljedeću sezonu

Omiljeni sportski brend adidas i hrvatski nogometni šampion GNK Dinamo predstavljaju nove dresove za sezonu 2020./2021.!

Upravo će u njima igrači Dinama odigrati sutrašnju utakmicu s Varaždinom, a potom i sve one koje slijede nakon 14. kolovoza kada počinje nova nogometna sezona i nove europske kvalifikacije.

Brend koji obožavaju sportaši diljem svijeta globalni je lider u nogometu. Službeni je sponzor najvažnijih nogometnih turnira na svijetu među kojima su FIFA World Cup ™, Europsko prvenstvo UEFA i UEFA Liga prvaka te sponzorira neke od najboljih svjetskih klubova i igrača, uključujući Real Madrid, Manchester United, Arsenal, FC Bayern München i Juventus. Upravo u tom elitnom društvu klubova je i zagrebački Dinamo za koji adidas svake sezone osigura tri nove garniture dresa.

Nastavak suradnje s Dinamom adidas je odlučio obilježiti onime po čemu je Dinamo najpoznatiji, a to je plava boja. Sva tri dresa ove godine dolaze u različitim nijansama plave boje s novim, osvježenim dizajnom za domaći, gostujući i europski dres. I sva tri sadrže novu AEROREADY tehnologiju koja apsorbira vlagu i pomaže igračima da se osjećaju ugodno, spremno i svježe. Dodatna posebnost novog Dinamovog gostujućeg dresa je u tome što je on napravljen od reciklirane plastike i to kroz adidasovo partnerstvo s “Parley for the Oceans“ projektom čiji je cilj zaštita okoliša kroz smanjenje negativnog utjecaja plastike. Materijal korišten za izradu Dinamovog gostujućeg dresa dolazi tako od plastike prikupljene direktno s plaža kako bi se spriječilo da ta plastika završi u oceanima.

Igrači Dinama su oduševljeni udobnošću i dizajnom novih dresova, a znatiželjni su i navijači. Već je i prodaja dresova 'na slijepo', koja je započela prošle subote, izazvala veliki interes.

U Dinamu kažu da ih veseli nastavak suradnje s adidasom i u novoj sezoni te ističu da su iznimno zadovoljni modernim dizajnom novih garnitura dresa za koje je inspiracija bila legendarna plava boja zagrebačkog kluba. Dosadašnji adidasovi dresovi izazvali su veliko zanimanje i potražnju Dinamovih navijača, pa su u klubu uvjereni da će se jednaki ili bolji rezultat ponoviti i s novom kolekcijom.

Novi Dinamovi dresovi od sutra su u prodaji u fan shopu na stadionu Maksimir, u fan shopu u Jurišićevoj 2a i u web shopu Dinama na shop.gnkdinamo.hr.

 

Šaljem...
{{comment.Date | date:'dd.MM.yyyy HH:mm'}}
{{ comment.User.NameUser }}

Ovaj članak još nema niti jedan komentar.
Učitavam komentare...