Prijavi se putem email-a ili Facebooka

Zaboravili ste lozinku? Kliknite ovdje

Morate ispuniti ovo polje Morate unijeti valjanu email adresu
Morate ispuniti ovo polje

Postani dio Dinamove obitelji!

Registriraj se i uživaj u svim pogodnostima korisničkog računa na Dinamovoj stranici

Registriraj se putem email-a ili Facebooka

Ako već imaš korisnički račun Prijavi se

Morate ispuniti ovo polje
Morate ispuniti ovo polje
Morate ispuniti ovo polje Morate unijeti valjanu email adresu

Unesite svoju email adresu i poslati ćemo vam upute za resetiranje lozinke

Morate ispuniti ovo polje Morate unijeti valjanu email adresu

Priznanje

Amra Peternel nova članica IO ECA-e

S velikim zadovoljstvom i ponosom vas obavještavamo kako je gospođa Amra Peternel, članica Uprave GNK Dinamo, izabrana u izvršni odbor ECA na današnjoj sjednici tog prestižnog europskog udruženja klubova.

ECA je udruga klubova koja broji blizu dvije stotine članova a osnovana je 2008. godine od strane 16 klubova među kojima je bio i GNK Dinamo. Uz naš klub, među osnivačima bili su i Barcelona, Real Madrid, Chelsea, Juventus, Manchester United, Bayern, Milan, Ajax…

Prvi predsjednik ECA-e bio je čuveni Karl-Heinz Rummenigge, dok ja aktualni predsjednik Andrea Agnelli iz Juventusa.

Amra Peternel tek je druga žena u povijesti koja je izabrana u izvršni odbor u kojem sjede velikani europskog nogometa.

- Silno sam ponosna zbog ovog trenutka. Velika je čast biti izabrana u krovno operativno tijelo velike i moćne organizacije poput ECA-e koja predstavlja europske klubove i vodi ih u bolju budućnost. Dolazim iz GNK Dinamo koji je prije 11 godina bio jedan od osnivača ove organizacije, ali i kluba koji je svjetski rekorder po broju igrača koji su nastupali u finalu SP-a a da su prošli kroz sustav kluba. I to je dokaz kako relativno mali klubovi u europskim okvirima mogu dati veliki obol europskom i svjetskom nogometu.

- Želim se zahvaliti svojim kolegama koji su me podržali i koji vjeruju da ću zastupati njihove stavove u izvršnom odboru. I ovim putem im poručujem kako ću raditi u najboljem interesu, skupa s predsjednikom Agnellijem i ostalim članovima izvršnog odbora, da omogućim „malim“ klubovima jednake šanse u kreiranju budućnosti nogometa.

- Isto tako, koristim priliku da ohrabrim žene da se uključe u rad ECA-e. Primijetila sam kako je porastao broj žena koji sudjeluju u našem radu u posljednjih pet godina, ali isto tako vjerujem kako taj broj može biti veći a uloga žena značajnija u ovoj modernoj i jakoj organizaciji kakva je ECA.

Gospođi Peternel želimo puno uspjeha u radu Europskog udruženja klubova na korist ne samo GNK Dinamo već i ostalih klubova u Hrvatskoj i regiji.

GNK DINAMO

 

Šaljem...
{{comment.Date | date:'dd.MM.yyyy HH:mm'}}
{{ comment.User.NameUser }}

Ovaj članak još nema niti jedan komentar.
Učitavam komentare...