Prijavi se putem email-a ili Facebooka

Zaboravili ste lozinku? Kliknite ovdje

Morate ispuniti ovo polje Morate unijeti valjanu email adresu
Morate ispuniti ovo polje

Postani dio Dinamove obitelji!

Registriraj se i uživaj u svim pogodnostima korisničkog računa na Dinamovoj stranici

Registriraj se putem email-a ili Facebooka

Ako već imaš korisnički račun Prijavi se

Morate ispuniti ovo polje
Morate ispuniti ovo polje
Morate ispuniti ovo polje Morate unijeti valjanu email adresu

Unesite svoju email adresu i poslati ćemo vam upute za resetiranje lozinke

Morate ispuniti ovo polje Morate unijeti valjanu email adresu

Inkluzivni projekt

CAFE akcijski tjedan - osobe s invaliditetom pratile dvoboj Dinamo - Rijeka

Od 11. do 19. ožujka diljem Europe održan je CAFE Akcijski tjedan – tjedan promocije integracije osoba s invaliditetom u sport.
 
CAFE Akcijski tjedan godišnja je proslava raznih uloga koje osobe s invaliditetom mogu imati u sklopu igre i sportskih aktivnosti. Bilo da su oni navijači, obožavatelji, igrači, treneri, zaposlenici, mediji ili voditelji i donositelji odluka, sport, u ovom slučaju nogomet - namijenjen je svima. 
 
Projekt kao takav se održava od 2013. godine, a GNK Dinamo ga je i ove godine podržao svojim sudjelovanjem. Dinamo je ovom prilikom na zapadnoj tribini odlučio ugostiti članove Dinamo Power Teama kako bi obilježio tjedan inkluzivnosti osoba s invaliditetom, te je i na ovoj utakmici organizirao audio deskripciju za slijepe i slabovidne navijače.
 
Članovi Dinamo Power Teama su u pratnji roditelja i trenera, zajedno s članovima Udruge slijepih Zagreb, ove nedjelje uživali na prvenstvenom dvoboju SuperSport HNL-a Dinamo - Rijeka, ujedno posljednjoj i oproštajnoj utakmici dugogodišnjeg kapetana Dinama Arijana Ademija od kluba koja je okončana pobjedom plavih 1:0. 
 
Zajedno smo pokazali da je nogomet namijenjen svima i da nema prepreka. Cilj nam je podizanje svijesti o važnosti uključenja osoba s invaliditetom u nogomet i društvo i brisanje granica kada se radi o uključivanju svih društvenih skupina u doživljaje koje nogomet donosi.