Prijavi se putem email-a ili Facebooka

Zaboravili ste lozinku? Kliknite ovdje

Morate ispuniti ovo polje Morate unijeti valjanu email adresu
Morate ispuniti ovo polje

Postani dio Dinamove obitelji!

Registriraj se i uživaj u svim pogodnostima korisničkog računa na Dinamovoj stranici

Registriraj se putem email-a ili Facebooka

Ako već imaš korisnički račun Prijavi se

Morate ispuniti ovo polje
Morate ispuniti ovo polje
Morate ispuniti ovo polje Morate unijeti valjanu email adresu

Unesite svoju email adresu i poslati ćemo vam upute za resetiranje lozinke

Morate ispuniti ovo polje Morate unijeti valjanu email adresu

Informacije za navijače

Dinamo - Rijeka: Online audio deskripcija za slijepe i slabovidne osobe

GNK Dinamo će na utakmici u sklopu 26. kola SuperSport HNL-a Dinamo – Rijeka organizirati online audio deskripciju utakmice za slijepe i slabovidne navijače!

Klub poziva sve zainteresirane da poslušaju audio prijenos utakmice na Dinamovom YouTube kanalu www.youtube.com/GNKDinamoZagreb u nedjelju, 19. ožujka s početkom u 17:20 sati. Snimka će biti dostupna za slušanje i nakon utakmice.

Dinamo od 2017. godine omogućava slijepim navijačima sudjelovanje u projektu audio deskripcije uživo na stadionu Maksimir. Digitalizacijom pojedinih projekata Dinamo je nastavio aktivno raditi na integraciji osoba s invaliditetom u nogomet i društvo općenito.

Audio deskripcija utakmica za slijepe i slabovidne navijače drugačija je od uobičajenih sportskih (i radijskih) prijenosa iz razloga što se kroz deskriptivno komentiranje i naraciju riječima detaljno opisuju stvari poput ambijenta, izgleda stadiona, dresova igrača, kretanja i same nogometne igre, načina postizanja pogotka i slavlje igrača te sve ostalo što komentatori vide na stadionu.

Komentatori će utakmicu uz pomoć posebne tehničke opreme prenositi uživo sa stadiona Maksimir, a prijenos će biti moguće slušati na www.youtube.com/GNKDinamoZagreb.

Utakmicu će prenositi komentatori Gordan Gabrovec i Igor Gabor. Iako su oba komentatora su već više puta sudjelovala na ovom projektu, sada po prvi put komentiraju zajedno.

Uživajte u online audio deskripciji!