Prijavi se putem email-a ili Facebooka

Zaboravili ste lozinku? Kliknite ovdje

Morate ispuniti ovo polje Morate unijeti valjanu email adresu
Morate ispuniti ovo polje

Postani dio Dinamove obitelji!

Registriraj se i uživaj u svim pogodnostima korisničkog računa na Dinamovoj stranici

Registriraj se putem email-a ili Facebooka

Ako već imaš korisnički račun Prijavi se

Morate ispuniti ovo polje
Morate ispuniti ovo polje
Morate ispuniti ovo polje Morate unijeti valjanu email adresu

Unesite svoju email adresu i poslati ćemo vam upute za resetiranje lozinke

Morate ispuniti ovo polje Morate unijeti valjanu email adresu

Navijači

Dinamo – Rijeka: Ulaznice za osobe u invalidskim kolicima

Za utakmicu 21. kola HT Prve lige Dinamo – Rijeka, u nedjelju 30. siječnja u 17:30 sati na stadionu Maksimir, bit će otvorene prijave za navijače u invalidskim kolicima.

Pratnja nije obavezna.

Svaki gledatelj koji dolazi na utakmicu mora imati EU digitalnu COVID potvrdu jer je ona UVJET za dobivanje ulaznice i za dolazak na utakmicu.

Više informacija o potvrdi: https://www.eudigitalnacovidpotvrda.hr/

 

PRIJAVE

Prijave su moguće ISKLJUČIVO putem aplikacije na web stranici https://osi.gnkdinamo.hr/, od utorka 25.1. u 14:00h do petka 28.1. u 14:00 sati.

Prijave ZAVRŠAVAJU u petak 28.1. u 14 sati ili u slučaju popunjenja kapaciteta.

Na dan utakmice, 30.1., nema prijava.

Navijači kojima su zahtjevi odobreni dobit će službeni odgovor kluba.

Parking propusnice su ograničene i prijava za parking propusnicu ne garantira dobivanje iste. Zahtjev za parking odobrava se prema redoslijedu zaprimanja.

 

PROCEDURA PRIJAVE

Dodjela ulaznica bit će prema redoslijedu prijava od otvaranja prijava do popunjenja kapaciteta ili do završetka roka. U slučaju da netko odustane od dolaska na utakmicu, ulaznica će biti dodijeljena prvoj idućoj osobi prijavljenoj na listi. Osobe će u tom slučaju biti kontaktirane putem e-maila ili telefonski.

U slučaju popunjenja kapaciteta GNK Dinamo objavit će odmah vijest na www.gnkdinamo.hr.

Naknadne molbe za dodatnim zahtjevima neće biti moguće uvažiti pa molimo za detaljno ispunjavanje prijave na web stranici https://osi.gnkdinamo.hr/.

GNK Dinamo ne može garantirati svim prijavljenim navijačima dobivanje ulaznice zbog posebnih mjera i ograničenog te smanjenog kapaciteta.

Preuzimanje ulaznica bit će moguće na porti kluba ispod zapadne tribine stadiona Maksimir uz predočenje osobnog dokumenta i EU digitalne COVID potvrde, samo za one navijače kojima su odobreni zahtjevi.

 

VAŽNO!

EU digitalnu COVID potvrdu potrebno je imati i prilikom preuzimanja ulaznice na porti kluba i prilikom ulaska na stadion Maksimir.

Odobrenje ulaznice (pozitivan povratni odgovor) ne znači mogućnost ulaska na stadion ako osoba neće sa sobom na ulazu na stadion prilikom provjere imati osobni dokument i EU digitalnu COVID potvrdu.

ANTIGENSKO TESTIRANJE ZA NAVIJAČE

Kako bismo olakšali i ubrzali proceduru i mjere propisane od strane nadležnih institucija koje su uvjet da bi navijači mogli preuzeti ulaznice za podest i prisustvovati utakmicama Dinama na stadionu Maksimir, klub je u suradnji s poliklinikom Life osigurao punkt za brzo antigensko testiranje kod stadiona Maksimir ispod zapadne tribine. Također, klub je za navijače osigurao testiranje po povlaštenoj cijeni od 60 kuna.

Navijači na ovom punktu mogu odraditi antigenski test i u roku nekoliko minuta dobiti ispisanu EU digitalnu COVID potvrdu s kojom zatim mogu preuzeti ulaznicu za utakmicu.

Radno vrijeme punkta za antigensko testiranje kod stadiona Maksimir

Subota 29.1. od 11:00 do 19:00 sati

Nedjelja 30.1. od 11:00 do 18:15 sati