Prijavi se putem email-a ili Facebooka

Zaboravili ste lozinku? Kliknite ovdje

Morate ispuniti ovo polje Morate unijeti valjanu email adresu
Morate ispuniti ovo polje

Postani dio Dinamove obitelji!

Registriraj se i uživaj u svim pogodnostima korisničkog računa na Dinamovoj stranici

Registriraj se putem email-a ili Facebooka

Ako već imaš korisnički račun Prijavi se

Morate ispuniti ovo polje
Morate ispuniti ovo polje
Morate ispuniti ovo polje Morate unijeti valjanu email adresu

Unesite svoju email adresu i poslati ćemo vam upute za resetiranje lozinke

Morate ispuniti ovo polje Morate unijeti valjanu email adresu

S ponosom predstavljamo

Dinamo Development Hub: Konferencija ''Way 2 Success''

Građanski nogometni klub Dinamo s ponosom premijerno predstavlja prvu međunarodnu znanstvenu konferenciju u organizaciji Dinamove nogometne škole!

Dinamo Development Hub službeni je naziv platforme putem koje će najtrofejniji hrvatski nogometni klub i jedna od najuspješnijih nogometnih akademija u svijetu, Dinamova nogometna škola, organizirati razna stručna i znanstvena događanja.

Naziv prve konferencije u sklopu projekta je ''WAY 2 SUCCESS'', a konferencija će biti održana u obliku dvodnevnog online webinara, 7. i 8. veljače 2021. godine. Raspored je tematski podijeljen u dva bloka predavanja: uspostava nogometne škole uz naglasak na kategorije od U-8 do U-14 te rad s uzrastima od U-15 do U-19 i, naravno, seniorska momčad. Službeni jezik konferencije je engleski jezik.

Glavna je ideja konferencije prezentacija uspješnog modela rada Dinamove škole i sustava rada s mladim igračima te razmjena znanja uz predavanja nogometnih stručnjaka s bogatim dugogodišnjim iskustvom u radu s mladim sportašima. Konferencija će svim sudionicima omogućiti svojevrsni uvid u Dinamov know-how, a izvrsna je prilika za razmjenu teorijskog i praktičnog znanja te iskustava, ideja, pristupa i strategija.

Svi detalji o konferenciji, rasporedu predavanja i cijelom projektu dostupni su na web stranici

https://conference.gnkdinamo.hr

 

Konferencija će zbog aktualne situacije s epidemijom koronavirusa i epidemioloških mjera propisanih od strane nadležnih institucija te s ciljem omogućavanja sudjelovanja zainteresiranih pojedinaca na nacionalnoj, europskoj i svjetskoj razini biti održana online i to putem ZOOM platforme. Osim praćenja predavanja, sudionicima će biti omogućeno i aktivno sudjelovanje putem Q&A koncepta (pitanja i odgovori) uživo uz moderatoricu konferencije i stručne predavače.

Koje su tajne jedinstvenog i dokazanog Dinamova modela razvoja igrača, kakav je put od darovitog dječaka u nogometnoj školi do finalista Svjetskog prvenstva, u kojoj se mjeri umjetnost improvizacije i spontanost uklapaju u proces sustavnog rada, koliko nogometu pomaže interdisciplinarni pristup naslonjen na korištenje metoda iz drugih sportova i djelatnosti, samo su neke od tema predstojeće stručne konferencije.

 

PREDAVAČI

Zadovoljstvo nam je najaviti imena ukupno 13 predavača koji će na konferenciji ''WAY 2 SUCCESS'' podijeliti svoje iskustvo, znanje i primjere iz prakse. Jedno od predavanja održat će pomoćni trener prve momčadi GNK Dinamo, bivši trofejni igrač kluba, Damir Krznar, kao i dugogodišnja kondicijska trenerica u Nogometnoj školi Dinamo te inicijatorica projekta Tamara Despot. Svoje iskustvo i znanje o specifičnim temama kroz zanimljiv sadržaj predstaviti i vanjski predavači, FIFA konzultant i UEFA instruktor za ženski nogomet te trenerica mlađih uzrasta Anja Živković, kao i izvanredni profesor na Zavodu za kineziologiju sporta na KIF-u i kondicijski trener A reprezentacije Hrvatske Luka Milanović. Ukupno 11 predavača dolaze iz sustava GNK Dinamo te su iskusni stručnjaci koji su sudjelovali u radu akademije i svojim djelovanjem mijenjali trendove te utjecali na sustav rada s mladima.

Popis predavača:

Damir Krznar, Tamara Despot, Dominik Hukman, Ivan Kovčić, Ivan Mijač, Ivan Senzen, Marko Cindrić, Marko Matušinskij, Sandra Šućurović, Toni Grkinić, Zlatko Bašić, Anja Živković, Luka Milanović

Moderatorica konferencije bit će Tihana Nemčić, doktorica znanosti na Zavodu za kineziologiju sporta na KIF-u te istaknuta nogometašica.

 

KAKO SE PRIJAVITI

Konferencija je znanstvenog tipa i pružit će stručnjacima iz područja sporta, nogometa i fizioterapije dublji uvid u sustav rada hrvatskog prvaka i akademije. Prvenstveno je namijenjena svima koji su uključeni u tehničko-taktičku pripremu sportaša te fizioterapeutima i psiholozima, ali je usmjerena i prema studentima, stručnom kadru u nogometnim školama i svim ostalim zainteresiranima.

Redovni paket u iznosu od 1.895,00 kn uključuje pristup svim predavanjima oba dana konferencije, pristup Q&A konceptu s predavačima, snimke svih predavanja, digitalnu brošuru i digitalni certifikat o sudjelovanju na znanstvenoj konferenciji. Studentski paket iznosi 720,00 kn i uključuje također sve navedeno.

Dinamo Development Hub omogućava i preuzimanje materijala (snimku predavanja i brošuru konferencije) za one koji nisu u mogućnosti osobno sudjelovati, a cijena paketa bez sudjelovanja iznosi 1.895,00 kn.

 

O AKADEMIJI GNK DINAMO

Dinamova nogometna škola jedna je od najuspješnijih nogometnih škola u svijetu. Građanski nogometni klub Dinamo posebnu važnost pridaje radu akademije i razvoju igrača već niz godina, a taj sustav između ostaloga uključuje oblikovanje i usmjeravanje talenta unutar škole, učenje i automatiziranje tehničko-taktičkih finesa, postupni proces integriranja u seniorski nogomet kroz navikavanje mladih na igru visokog intenziteta i veliki pritisak.

Kulminacija uspješnog rada Dinamove akademije bio je uspjeh hrvatske reprezentacije na Svjetskom prvenstvu 2018. godine u Rusiji. Upravo se GNK Dinamo nalazi u temeljima povijesnog rezultata reprezentacije koja je osvojila srebrnu medalju i drugo mjesto. U tom je uspjehu sudjelovalo 14 igrača koji su prošli kroz GNK Dinamo, pri čemu su desetorica i poniknuli u Dinamovoj školi što je poznato kao kriterij FIFA-e ''home-grown player''. Dinamo je ujedno rekorder u povijesti finala svjetskih prvenstava u dvije kategorije: po broju igrača poniklih u vlastitoj nogometnoj školi te po broju svojih bivših ili sadašnjih igrača.

Dinamovi juniori u dvije uzastopne sezone izborili su plasman u četvrtfinale UEFA Youth league, poznatije kao Liga prvaka mladih. U sezoni 2019/20. sudjelovali su i u finalu prestižnog međunarodnog turnira Premier League International Cup za mlade igrače. Dinamo je 2018. godine osvojio FIFA Youth Cup, natjecanje najboljih svjetskih juniorskih momčadi, a ranije je 2013. godine podignuo pokal NIKE Premier Cupa, tadašnjeg neslužbenog svjetskog prvenstva u pionirskoj konkurenciji (uzrast do 14 godina).

 

Željko Kopić, voditelj Nogometne škole Dinamo

- Dinamo dugi niz godina postavlja trendove razvoja mladih nogometaša. Strategija i njegovanje vrijednosti te precizno postavljeni ciljevi temelj su rada i uspjeha koji je globalno prepoznat. Upravo zbog toga odlučili smo se za razvoj Dinamo Development Hub-a i u sklopu konferencije ''Way 2 Success'' želimo podijeliti svoja znanja i iskustva. Cilj nam je prezentirati izuzetno uspješni model rada Dinamove nogometne škole čiji sustav rada, znanstveni pristup i praćenje trendova omogućavaju kontinuitet postizanja zapaženih rezultata na međunarodnoj razini. Različiti profili stručnjaka iz nogometne škole prezentirat će naš način rada, a gosti predavači također će svojim izlaganjem pridonijeti kvaliteti webinara. Vjerujem da će svi sudionici dobiti jasan uvid na koji način utječemo na razvoj mladih igrača.

Damir Krznar, pomoćni trener prve momčadi GNK Dinamo i UEFA Pro trener

- Po prvi put u Hrvatskoj Dinamo će javnosti predstaviti jednu ovakvu stručnu znanstvenu konferenciju u organizaciji nogometne škole koja je iznimno cijenjena diljem svijeta. Ovakva praksa stručnih platformi i konferencija postoji u brojnim europskim i svjetskim klubovima. Ponosan sam na to što je i naš Dinamo pokrenuo ovakvu inicijativu i napravio iskorak u našoj regiji, i čast mi je biti jedan od predavača. Siguran sam da će ovaj webinar svim sudionicima ponuditi jedinstvenu priliku za razmjenu teorijskog i praktičnog znanja, uz različita iskustva i ideje, te da će stručnjacima iz svijeta sporta i svima zainteresiranima pružiti dublji uvid u to zbog čega se Dinamova škola smatra jednom od najboljih u svijetu i zašto akademija ima u svom sustavu sjajne temelje za stvaranje uspješnih nogometaša.

Tamara Despot, kondicijska trenerica u Nogometnoj školi Dinamo i voditeljica projekta

- Velika mi je čast i zadovoljstvo predstaviti našu novu platformu Dinamo Development Hub. Ove godine unutar same platforme predstavljamo konferenciju naziva ''Way 2 Success''. Teme na konferenciji bit će iz tehničko-taktičkog, kondicijskog, fizioterapeutskog i psihološkog područja. Pozivam sve trenere, fizioterapeute i osobe koje su uključene u trenažni proces u nogometu da nam se pridruže na konferenciji koja će biti održana 7. i 8. veljače 2020. godine.

Šaljem...
{{comment.Date | date:'dd.MM.yyyy HH:mm'}}
{{ comment.User.NameUser }}

Ovaj članak još nema niti jedan komentar.
Učitavam komentare...