Prijavi se putem email-a ili Facebooka

Zaboravili ste lozinku? Kliknite ovdje

Morate ispuniti ovo polje Morate unijeti valjanu email adresu
Morate ispuniti ovo polje

Postani dio Dinamove obitelji!

Registriraj se i uživaj u svim pogodnostima korisničkog računa na Dinamovoj stranici

Registriraj se putem email-a ili Facebooka

Ako već imaš korisnički račun Prijavi se

Morate ispuniti ovo polje
Morate ispuniti ovo polje
Morate ispuniti ovo polje Morate unijeti valjanu email adresu

Unesite svoju email adresu i poslati ćemo vam upute za resetiranje lozinke

Morate ispuniti ovo polje Morate unijeti valjanu email adresu

S ponosom predstavljamo

Dinamo i ISSPF potpisali partnerstvo

GNK Dinamo potpisao je partnerski ugovor s organizacijom International Soccer Science & Performance Federation (ISSPF), jednim od lidera u području znanstvenog pristupa nogometu.

Dinamova nogometna škola, kao jedna od najuspješnijih u Europi i svijetu, niz godina sustavno radi na unaprjeđenju nogometne igre te na raznim inovacijama u pristupu nogometu kako bi nastavila pripremati najbolje talente za seniorski nogomet u Dinamu i drugim klubovima. Upravo je to postavka suradnje koja je postignuta između hrvatskog prvaka i ISSPF organizacije čiji su ciljevi razvoj trenera na lokalnoj, regionalnoj i međunarodnoj razini, platforma za online predavanja, radionice i treninge, proaktivnost u svakom smislu rada i poslovanja Dinamove nogometne škole, ali i kluba općenito. U programe su uključeni vrhunski stručnjaci iz cijelog svijeta, iz engleske Premierleague, španjolske La Lige, talijanske Serie A i francuske Lige 1. 

https://www.isspf.com/partners/dinamo-zagreb/?a=132   

Nogometni stručnjaci i znanstvenici iz klubova koji sudjeluju u natjecanjima UEFA Liga prvaka, UEFA Europa Liga, Copa Libertadores i the MLS omogućavaju svim zainteresiranim trenerima, praktikantima i studentima kvalitetan i opsežan uvid u nogometnu znanost i praksu. Teme koje online platforma uključuje su vezane za razvoj mladih igrača, metodologiju treninga, kondicijsku pripremu, taktičku analizu, znanstveni pristup vratarskom dijelu treninga, prevencija ozljeda, mentalni trening i prehrana.

Ključ partnerstva za razvoj profesionalaca i stručnjaka od nogometne škole do prve momčadi nije samo dio procesa razvoja vlastitog kluba, već se kroz ovakvo partnerstvo daje pojedincima prilika da budu dio kontinuiranog razvoja i strategije obrazovanja trenera.

Pristup online platformi bit će omogućen nogometnim trenerima, menadžerima, kondicijskim trenerima, fizioterapeutima i liječničkoj službi...

Željko Kopić, voditelj Nogometne škole Dinamo

- Ponosni smo na ovu suradnju, posebno u kontekstu toga što su Dinamo i Dinamova nogometna škola prvi partneri ISSPF-a na ovim prostorima. Radi se o cijenjenoj organizaciji, a već smo ranije bili upoznati s njihovim radom. Čast nam je povezati se na jednoj novoj razini koja će omogućiti još više napretka unutar našeg sustava, ali i pomoći svima onima koji žele učiti od najboljih stručnjaka i profilirati se u vrhunske stručnjake. Dinamo je uvijek težio najboljima, kao i Dinamova nogometna škola, i u ovom smo partnerstvu dobili jednog vrijednog partnera, kao i važnu suradnju u kontekstu digitalnih implementacija u nogometu.

Anđelko Ivanjko, direktor administracije nogometne škole Dinamo

- GNK Dinamo oduvijek je težio tome da bude predvodnik uvođenja znanstvenog pristupa treninzima na najvišoj mogućoj razini. Ovo će partnerstvo kluba i ISSPF organizacije omogućiti da naši stručnjaci iz nogometne škole dobiju pristup predavanjima od strane najboljih stručnjaka, a to će sigurno imati pozitivan utjecaj na razvoj u njihovim profesionalnim karijerama. Veselimo se novim idejama i pristupima koje će naši stručnjaci iz sustava vidjeti kroz online edukacijsku platformu. Projekt će sa strane kluba i škole  koordinirati Marko Matušinskij, inače koordinator kondicijske pripreme u nogometnoj školi.

International Soccer Science & Performance Federation

- Zaista smo počašćeni i oduševljeni što smo postali službeni partner GNK Dinamo u vidu suradnje na temu profesionalnog razvoja nogometnih djelatnika i djelatnika drugih struktura u nogometu. Ponosni smo na to što ćemo imati priliku pomoći u razvoju i pružanju vrhunskih obrazovnih sadržaja za hrvatske trenere i druge djelatnike u nogometu. Mogućnost povezivanja s trenerima te s nogometnim stručnjacima i djelatnicima koji se trenutno školuju za nas je iznimno važno. Rast hrvatskog nogometa u posljednjem desetljeću može biti samo nadahnuće za sve nas i iz tog smo razloga neizmjerno ponosni što imamo priliku ugraditi svoj jedinstveni brand, kao i provoditi predavanja i tečajeve na ovom području. Veselimo se početku suradnje.

Online edukcija bit će uskoro dostupna svim pojedincima koji žele započeti ili unaprijediti svoj razvoj i profesionalnu karijeru u području nogometa.