Prijavi se putem email-a ili Facebooka

Zaboravili ste lozinku? Kliknite ovdje

Morate ispuniti ovo polje Morate unijeti valjanu email adresu
Morate ispuniti ovo polje

Postani dio Dinamove obitelji!

Registriraj se i uživaj u svim pogodnostima korisničkog računa na Dinamovoj stranici

Registriraj se putem email-a ili Facebooka

Ako već imaš korisnički račun Prijavi se

Morate ispuniti ovo polje
Morate ispuniti ovo polje
Morate ispuniti ovo polje Morate unijeti valjanu email adresu

Unesite svoju email adresu i poslati ćemo vam upute za resetiranje lozinke

Morate ispuniti ovo polje Morate unijeti valjanu email adresu

B momčad

Dinamo nastavlja s nastupima na Al Abtal International Cupu

B momčad Dinama sudjeluje na drugom izdanju istaknutog prijateljskog međunarodnog turnira ''Al Abtal International Cup'' koji se održava u Španjolskoj pod pokroviteljstvom Ministarstva sporta Saudijske Arabije.

Dinamo je smješten u skupinu B u kojoj nastupa protiv klubova Olympique Marseille, Real Sociedad, Valencia, Saudi Future Falcons ''Green'' i Saudi Future Falcons ''White''.

Put u Španjolsku na rasporedu je u utorak 25. siječnja u ranim jutarnjim satima. Dinamo će ovoga puta za vrijeme boravka u Španjolskoj odigrati dvije utakmice. Prva na rasporedu je u srijedu 26. siječnja protiv španjolske momčadi Real Sociedad, a druga u nedjelju 30. siječnja protiv ekipe Green Future Falcons - momčadi sastavljene od mladih talentiranih igrača iz Saudijske Arabije.

U prvoj utakmici plavi su remizirali s francuskom ekipom Olympique Marseilles uz 1:1 dok je u drugoj utakmici španjolska Valencia bila bolja i slavila rezultatom 4:3.

Popis igrača

Bartol Barišić, Carlo Mateković, Dominik Braun, Filip Brekalo, Filip Pobi, Fran Topić, Gabriel Rukavina, Ivan Mandić, Ivan Šaranić, Josip Mihalić, Karlo Dobrilović, Luka Lukanić, Marko Soldo, Marko Novak-Stanko, Marko Josip Čavara, Maro Katinić, Mislav Zadro, Moreno Živković, Patrik Klančir i Viktor Kanižaj

Uoči odlaska u Španjolsku kratko smo porazgovarali s trenerom B momčadi Damirom Krznarom:

– U pitanju je iznimno dobar međunarodni prijateljski turnir, sigurno da nam je drago što smo jedan od sudionika i to je jedno lijepo iskustvo. U ovom ciklusu nastupit ćemo s igračima rođenima 2003. i 2004. godine. Nažalost, zbog situacije s koronavirusom izostali su međunarodni turniri na kojima su mladi Dinamovi igrači redovito sudjelovali. Zabilježen je pad u broju takvih natjecanja što je sasvim logično zbog epidemije. Dinamo je prakticirao sudjelovanje na takvim brojnim turnirima baš iz razloga da odmjeri snage s konkurencijom diljem Europe pa i svijeta, da vidimo gdje smo, zaostajemo li u nečemu, jesmo li u zadovoljavajućem ritmu...

Koja su očekivanja od nadolazeće dvije utakmice?

- Sigurno je da će nam te utakmice pokazati gdje smo u ovom trenutku, što još trebamo napraviti i na koji način. Sve nas to jako veseli. Imamo kombinirani sastav za ove dvije utakmice i neke izostanke iz različitih razloga, nešto i zbog obaveza naših igrača koji nastupaju za reprezentaciju Bosne i Hercegovine. Unatoč svemu tome i dalje imamo dobar kadar i vjerujem da ćemo obje utakmice odraditi na zadovoljavajući način.