Prijavi se putem email-a ili Facebooka

Zaboravili ste lozinku? Kliknite ovdje

Morate ispuniti ovo polje Morate unijeti valjanu email adresu
Morate ispuniti ovo polje

Postani dio Dinamove obitelji!

Registriraj se i uživaj u svim pogodnostima korisničkog računa na Dinamovoj stranici

Registriraj se putem email-a ili Facebooka

Ako već imaš korisnički račun Prijavi se

Morate ispuniti ovo polje
Morate ispuniti ovo polje
Morate ispuniti ovo polje Morate unijeti valjanu email adresu

Unesite svoju email adresu i poslati ćemo vam upute za resetiranje lozinke

Morate ispuniti ovo polje Morate unijeti valjanu email adresu

U organizaciji EFDN mreže

Dinamo podržava "More than football" akcijske tjedne

GNK Dinamo aktivni je član međunarodne organizacije EFDN od 2018. godine, a i ovoga puta klub će podržati akcijske tjedne naziva ''More Than Football'' tijekom kojih se promoviraju društveno odgovorni projekti u nogometu.

Ove godine nogometni klubovi i zaklade, članovi mreže, sudjelovat će diljem Europe u akcijskim tjednima koji traju od 15. rujna do 11. listopada.

Organizacija European Football for Development Network predstavlja udruženje nogometnih klubova s ciljem promocije društveno odgovornog djelovanja, a kroz aktivnosti usko surađuje s Udrugom europskih nogometnih klubova ECA-om te UEFA-inom zakladom za djecu.


Dinamo je 2018. godine postao član EFDN mreže kao prvi hrvatski klub s članstvom u toj istaknutoj nogometnoj mreži. Od tada klub aktivno sudjeluje u radu kroz obilježavanje akcijskih tjedana, razmjenu iskustava sa stručnjacima iz drugih klubova i zaklada te sudjelovanjem na godišnjim radionicama i konferencijama EFDN-a diljem Europe.

Neki od ciljeva akcijskih tjedana svake su godine promocija nogometa, jednak pristup nogometu za sve, zdravi život djece i odraslih, suzbijanje rasizma i diskriminacije, borba za jednakost i promocija različitosti.

EFDN okuplja preko 80 članova među kojima su i Barca Foundation, Bayer 04 Leverkusen, Celtic, Chelsea FC Foundation, Legia, PSV, SL Benfica, Shakhtar Social, Juventus FC, Inter Campus i brojni drugi.

Nogomet ima moć promijeniti živote mnogih i donosi nezaboravna i jedinstvena iskustva za sve sudionike, a to su ključne poruke akcijskih tjedana svake godine.

Dinamo je prošlih godina organizirao obilježavanje kampanje na utakmicama HT Prve lige i na utakmicama mladih momčadi u sklopu Dinamove akademije, za vrijeme međunarodnog juniorskog turnira ''Mladen Ramljak'', zatim kroz organizaciju obilaska stadiona Maksimir za slijepe i slabovidne navijače te putem zajedničkih aktivnosti ŽNK Dinamo i momčadi djece s teškoćama u razvoju.

Ove godine klub će organizirati aktivnosti unutar Dinamove nogometne škole kroz edukaciju i stručne radionice za mlade igrače i djecu. Više informacija moći ćete pronaći uskoro na službenim kanalima kluba i nogometne škole.

 

Šaljem...
{{comment.Date | date:'dd.MM.yyyy HH:mm'}}
{{ comment.User.NameUser }}

Ovaj članak još nema niti jedan komentar.
Učitavam komentare...