Prijavi se putem email-a ili Facebooka

Zaboravili ste lozinku? Kliknite ovdje

Morate ispuniti ovo polje Morate unijeti valjanu email adresu
Morate ispuniti ovo polje

Postani dio Dinamove obitelji!

Registriraj se i uživaj u svim pogodnostima korisničkog računa na Dinamovoj stranici

Registriraj se putem email-a ili Facebooka

Ako već imaš korisnički račun Prijavi se

Morate ispuniti ovo polje
Morate ispuniti ovo polje
Morate ispuniti ovo polje Morate unijeti valjanu email adresu

Unesite svoju email adresu i poslati ćemo vam upute za resetiranje lozinke

Morate ispuniti ovo polje Morate unijeti valjanu email adresu

U korak s inovacijama

Brzo i jednostavno: Izradi svoju digitalnu člansku iskaznicu

GNK Dinamo u srijedu je pokrenuo novu, najmoderniju i najsuvremeniju web stranicu zahvaljujući kojoj će svi navijači brzo i jednostavno, uz par klikova na svom računalu ili mobilnom uređaju moći postati članovi kluba, dok će aktualni članovi na isti način moći povezati postojeće članstvo te ga produžiti i iskoristiti sve pogodnosti koje im klub nudi.

Svoju člansku iskaznicu izradite ili prebacite u digitalni oblik OVDJE.

Prvi korak za sve bit će brza i jednostavna registracija na stranicu nakon čega će i novim i već postojećim članovima na vlastiti zahtjev biti izrađena nova digitalna članska iskaznica s kojom će, između ostalog, moći ostvarivati sve članske pogodnosti. Uz to će, kao i dosad, zaprimiti i člansku iskaznicu u fizičkom obliku.

Najveća prednost svakako je činjenica kako će članska iskaznica, čim bude unesena u sustav, a to će biti u najkraćem mogućem roku, postati aktivna, a korisnik će obavijest o aktivaciji odnosno produljenju članarine dobiti na e-mail. To znači da postojeći članovi više neće morati čekati novu člansku iskaznicu koja stiže poštom kako bi ostvarili svoje pogodnosti vezane uz ulaznice online putem.

Standardni procesi izrade ili produženja članstva u fizičkom obliku koji uključuju ispisivanje i ispunjavanja obrazaca u fizičkom obliku sada odlaze u prošlost, a nova web stranica pruža brži, lakši i jednostavniji način za svaki postupak vezan uz članstvo te izradu ili produženje članske iskaznice. U slučaju učlanjivanja malodobnih osoba i dalje će biti potreban vlastoručni potpis zakonskog zastupnika/skrbnika.

Detaljne upute o korištenju novog članskog servisa možete pronaći u nastavku: