Nemaš račun? Registriraj se

Registracija je uspješno izvršena. Na tvoj mail smo poslali link za potvrdu korisničkog računa.

Hvala vam
Nova Lozinka

Uspješno ste potvrdili svoj korisnički račun

Molimo odredite svoju lozinku prije nego nastavite

Odabrali ste resetiranje lozinke

Molimo postavite novu lozinku za svoj korisnički račun

Nemaš račun?
Nemaš račun? Registriraj se

Postani dio Dinamove obitelji!

Registriraj se i uživaj u svim pogodnostima korisničkog računa na Dinamovoj stranici

Presented by

PSK logo

Ne možeš pronaći ono što tražiš?
Možda ti pomogne nešto od sljedećeg:

Ekskluzivno!

Dinamo predstavlja adidas dresove za sezonu 2023/24.

GNK Dinamo i adidas u četvrtak su na Media dayu predstavili nove klupske dresove za sezonu 2023/'24. Premijera nove glavne garniture bit će u petak u dvoboju 1. kola SuperSport HNL-a protiv Hajduka na maksimirskom stadionu. 

Domaći su dresovi prepoznatljive plave boje, ali s bijelim rukavima, detaljem koji se nekoliko puta isticao u klupskoj povijesti. Sličnu je kombinaciju klub predstavio još prije osam desetljeća osvojivši naslov prvaka 1940., a taj je dizajn povremeno koristio sve do starta pedesetih godina prošlog stoljeća... Plavi dres s bijelim rukavima prepoznatljiv je i u sekvencama s početka devedesetih godina u predvečerje stvaranja samostalne Republike Hrvatske.

Gostujuća garnitura na neki je način osvježena varijanta Dinamova narančastog dresa. Riječ je o kombinaciji roze i narančaste boje koja je usklađena s tamno crvenim detaljima. Upravo tamnija nijansa crvene predstavlja jednu od dviju osnovnih boja prvog purgerskog dresa iz 1911. godine. U objema se kombinacijama nalazi klupski grb s tri zvjezdice koje simboliziraju “paket” s 30+ naslova prvaka, dok na leđima kod ovratnika ostaje ispisan Dinamov slogan ''Nema predaje''. Treća adidas garnitura bit će naknadno prezentirana javnosti. 

Brend adidas popularan je diljem svijeta, a već je nekoliko godina ponosni sponzor hrvatskog prvaka koji niže kontinuirane uspjehe u domaćim natjecanjima i na europskoj sceni uvijek ponosno noseći logo adidasa na prsima. Ujedno je ovaj globalni brend službeni sponzor najvažnijih nogometnih turnira na svijetu među kojima su FIFA World Cup, UEFA Europsko prvenstvo i UEFA Liga prvaka te sponzorira neke od najboljih svjetskih klubova uključujući Real Madrid, Manchester United, Arsenal, Bayern München i Juventus. U elitnom društvu nalazi se već niz godina i najuspješniji hrvatski nogometni klub – GNK Dinamo. 

Novi dres za sezonu 2023/24. od danas je dostupan na Webshopu, kao i u svim našim fan shop poslovnicama. 

Svi zajedno radujemo se utakmici u petak u 20 sati kad će igrači prvi put istrčati u novoj atraktivnoj plavoj garnituri.

Kopirano!