Prijavi se putem email-a ili Facebooka

Zaboravili ste lozinku? Kliknite ovdje

Morate ispuniti ovo polje Morate unijeti valjanu email adresu
Morate ispuniti ovo polje

Postani dio Dinamove obitelji!

Registriraj se i uživaj u svim pogodnostima korisničkog računa na Dinamovoj stranici

Registriraj se putem email-a ili Facebooka

Ako već imaš korisnički račun Prijavi se

Morate ispuniti ovo polje
Morate ispuniti ovo polje
Morate ispuniti ovo polje Morate unijeti valjanu email adresu

Unesite svoju email adresu i poslati ćemo vam upute za resetiranje lozinke

Morate ispuniti ovo polje Morate unijeti valjanu email adresu

Matematički osiguran naslov

Dinamo prvak Hrvatske za sezonu 2019/20.!

GNK Dinamo matematički je osigurao naslov prvaka! Momci u plavom osigurali su još jedan trofej, 21. naslov prvaka Hrvatske, ujedno i 31. trofej nacionalnog prvaka.

Dinamo je potvrdio apsolutni primat u Hrvatskoj osiguravši naslov šest kola prije kraja prvenstva! 72 boda na tablici čine Dinamo nedostižnim konkurenciji, a sigurni smo kako neće stati samo na ovome.

Kroz sezonu koja će ući u povijest zbog velikih izazova s kojima se svjetski i europski nogomet nosio, Dinamo je ponovno bio taj koji je nudio avangardu. Nudio je emociju svojim navijačima, pune stadione, europske metropole. Svojim nastupima u Ligi prvaka čuvao je renome hrvatskog klupskog nogometa…

Paralelno s tim, odgajao je i neku novu djecu koja će vrlo brzo pred svjetla pozornice. U ovoj su sezoni prve minute i golove za Dinamo upisali talenti poput Franjića, Gvardiola, Šutala, Krizmanića, Ćuže, Baturine, Marina, Đire, Kulenovića… Na tim igračima i onima koji dolaze mi nastavljamo graditi svoju priču. Priču zbog koje nam se dive i aplaudiraju svugdje u svijetu. Priču zbog koje nam se dive i aplaudiraju svugdje u svijetu. Gdje god smo dolazili najava je uvijek bila ista: Dinamo Zagreb – svjetski rekorder po broju svojih igrača u finalu SP-a.

I ovim putem čestitamo svima koji su sudjelovali na ovome putu do novog trofeja. Od aktualnog stožera do onog bivšeg. Od navijača na tribinama Maksimira do milijunske vojske naših navijača širom Hrvatske i inozemstva.

Vaša ljubav i emocija nas obavezuju da budemo još jači i bolji.

Šaljem...
{{comment.Date | date:'dd.MM.yyyy HH:mm'}}
{{ comment.User.NameUser }}

Ovaj članak još nema niti jedan komentar.
Učitavam komentare...