Prijavi se putem email-a ili Facebooka

Zaboravili ste lozinku? Kliknite ovdje

Morate ispuniti ovo polje Morate unijeti valjanu email adresu
Morate ispuniti ovo polje

Postani dio Dinamove obitelji!

Registriraj se i uživaj u svim pogodnostima korisničkog računa na Dinamovoj stranici

Registriraj se putem email-a ili Facebooka

Ako već imaš korisnički račun Prijavi se

Morate ispuniti ovo polje
Morate ispuniti ovo polje
Morate ispuniti ovo polje Morate unijeti valjanu email adresu

Unesite svoju email adresu i poslati ćemo vam upute za resetiranje lozinke

Morate ispuniti ovo polje Morate unijeti valjanu email adresu

Dva velika sportska spektakla u Zagrebu

Dinamo ugostio MMA borce i KSW tim

Ovog tjedna u gradu Zagrebu događaju se dva velika sportska događaja - jedan je utakmica 4. kola Lige prvaka između Dinama i Shakhtara u kojoj Plavi na stadionu Maksimir mogu još jednom osigurati proljeće u Europi, a drugi je događaj vezan za borilačke sportove - KSW 51 MMA priredba.

Ugledna poljska borilačka MMA promocija KSW, prepoznata kao jedna od vodećih svjetskih MMA promocija u posljednje tri godine te najveća MMA priredba u Europi, svoj 51. događaj po prvi je put odlučila održati u Hrvatskoj. Event se održava u subotu u Areni Zagreb pod pokroviteljstvom gradonačelnika Milana Bandića, a hrvatske obožavatelje ove borbene vještine u Zagrebu čeka spektakl na kojem će sudjelovati najveće zvijezde KSW-a, među kojima je čak pet Hrvata. 

Dinamo je na dan utakmice Lige prvaka sa Shakhtarom na stadionu Maksimir ugostio nekoliko hrvatskih boraca te organizatore iz KSW promocije, predvođene predsjednikom Uprave g. Martinom Lewandowskim.

U timu gostiju bili su hrvatski poznati borci Filip Pejić, Antun Račić, Ivan Erslan, Ante Delija i borac iz Bosne i Hercegovine Erko Jun, kao i njihovi menadžeri te predstavnici organizacije KSW. U ime Dinama goste su dočekali i pozdravili predsjednica Uprave Vlatka Peras i član Uprave Krešimir Antolić, a uz ugodno druženje domaćin je gostima poklonio i simbolične poklone kao uspomenu na ovaj dan. KSW promocija poklonila je Dinamu prigodnu majicu s potpisima boraca.

Gosti su posjetili VIP salon, prošetali uz maksimirski travnjak, kroz tunel za igrače stigli do svlačionice prve momčadi, a na kraju se družili s domaćinima u Plavom salonu. Dinamo je u sklopu ove sportske suradnje i lijepe priče poklonio gostima ulaznice za utakmicu sa Shakhtarom te je istovremeno dobio pozivnicu za veliko atraktivno MMA događanje u Areni Zagreb, u subotu, 9. studenog. Plavima su za utakmicu sa Shakhtarom od srca zaželjeli pobjedu i prolaz u iduću fazu europskog natjecanja.

Filip Pejić i Erko Jun prilikom posjete podržali su kao profesionalni borci i klupsku kampanju Dinama i Hrvatskog crvenog križa ''Fair play na tribinama'' kojom se potiče pozitivno sigurno sportsko ozračje na utakmicama Dinama te istovremeno prikuplja novac za djecu, mlade i socijalno ugrožene obitelji.

Sportašima koji su bili na ovom druženju želimo puno uspjeha i pobjeda!

Šaljem...
{{comment.Date | date:'dd.MM.yyyy HH:mm'}}
{{ comment.User.NameUser }}

Ovaj članak još nema niti jedan komentar.
Učitavam komentare...