Prijavi se putem email-a ili Facebooka

Zaboravili ste lozinku? Kliknite ovdje

Morate ispuniti ovo polje Morate unijeti valjanu email adresu
Morate ispuniti ovo polje

Postani dio Dinamove obitelji!

Registriraj se i uživaj u svim pogodnostima korisničkog računa na Dinamovoj stranici

Registriraj se putem email-a ili Facebooka

Ako već imaš korisnički račun Prijavi se

Morate ispuniti ovo polje
Morate ispuniti ovo polje
Morate ispuniti ovo polje Morate unijeti valjanu email adresu

Unesite svoju email adresu i poslati ćemo vam upute za resetiranje lozinke

Morate ispuniti ovo polje Morate unijeti valjanu email adresu

Za sve hrabre žene i djevojke

Dinamo uz mjesec borbe protiv raka dojke

GNK Dinamo svake se godine tijekom listopada na simboličan način pridruži obilježavanju mjeseca borbe protiv raka dojke.

Ove godine klub će na društvenim mrežama sliku profila posvetiti kampanji borbe protiv raka dojke uz istaknutu ružičastu vrpcu, dok će se uključiti i u nekoliko aktivnosti koje za cilj imaju pozivanje žena na preventivne preglede dojki.

Dinamo već nekoliko godina aktivno sudjeluje u aktivnostima Udruge P.I.N.K.-Life čiji su neki od ciljeva stvaranje svijesti kod građana o važnosti prevencije oboljenja od malignih bolesti, omogućiti kvalitetnu dijagnostiku, liječenje i rehabilitaciju oboljelih od malignih bolesti te omogućiti bolje uvjete života osobama starije životne dobi te djeci bez adekvatne roditeljske skrbi.

Dinamo je tijekom proteklih godina donirao financijski iznos za kupovinu lutke za samopregled dojki te svake godine sudjeluje u kampanji donacijom suvenira kluba za humanitarnu prodaju na središnjem događanju.


Ove godine javno zdravstvena manifestacija pod nazivom „Sačuvajmo zdrave dojke„ bit će održana u subotu, 12. listopada 2019. godine od 10 do 14 sati u Zagrebu. Povorka kreće u 10h sa Zrinjevca, a na Cvjetnom trgu bit će održana tradicionalna modna revija i štandovi s humanitarnom prodajom.

Sve navijačice i građanke ovim putem pozivamo da se odazovu preventivnim pregledima te da se informiraju o samopregledu dojki na vrijeme putem Udruge P.I.N.K.-Life jer preventivnim pregledima moguće je spasiti život.

Više od 90 posto žena s dijagnosticiranim rakom dojke može se izliječiti ako se dijagnoza bolesti postavi u ranom stadiju. Redovitim pregledom koji uključuje samopregled, mamografiju i ultrazvučni pregled, rak dojke može se otkriti u ranom stadiju kada su izgledi za izlječenje mnogo veći.

Šaljem...
{{comment.Date | date:'dd.MM.yyyy HH:mm'}}
{{ comment.User.NameUser }}

Ovaj članak još nema niti jedan komentar.
Učitavam komentare...