Prijavi se putem email-a ili Facebooka

Zaboravili ste lozinku? Kliknite ovdje

Morate ispuniti ovo polje Morate unijeti valjanu email adresu
Morate ispuniti ovo polje

Postani dio Dinamove obitelji!

Registriraj se i uživaj u svim pogodnostima korisničkog računa na Dinamovoj stranici

Registriraj se putem email-a ili Facebooka

Ako već imaš korisnički račun Prijavi se

Morate ispuniti ovo polje
Morate ispuniti ovo polje
Morate ispuniti ovo polje Morate unijeti valjanu email adresu

Unesite svoju email adresu i poslati ćemo vam upute za resetiranje lozinke

Morate ispuniti ovo polje Morate unijeti valjanu email adresu

Brojni nastupi

Dinamovci u akcijama svojih nacionalnih selekcija

Mnogo Dinamovih igrača bilo je posljednjih dva dana u akciji za nacionalne selekcije. Podsjećamo, ukupno 24 igrača Dinama dobilo je prethodnih dana poziv u reprezentaciju, a mi ćemo vas u narednom periodu obavještavati o rezultatima njihovih momčadi i učinku pojedinih igrača.

U srijedu 22. ožujka i u četvrtak 23. ožujka Dinamovi igrači sudjelovali su ukupno u šest utakmica. Hrvatska U-19 reprezentacija upisala je poraz na startu kvalifikacija za Europsko prvenstvo, a bolja od nje u Pragu je bila reprezentacija Češke, koja je slavila s 3:1. Za juniorsku reprezentaciju od prve su minute startali Lovro Gubijan, Moreno Živković, Luka Lukanić i Gabriel Rukavina, a od 62. minute u igri je bio i Fran Topić.

Hrvatska U-18 reprezentacija odigrala je prvi dvoboj na međunarodnom prijateljskom turniru u Istri, a protivnik joj je bila reprezentacija Engleske, koja je u tom susretu pobijedila 2:1, pri čemu je jedini pogodak za našu reprezentaciju zabio igrač Dinama Luka Vrbančić. Osim Vrbančića, za reprezentaciju su zaigrali i naši igrači Patrik Majdandžić, Ivan Cvetko i Matija Ruškovački, dok su Dorian Klarin, Vilim Gec i Zlatan Koščević ostali na klupi za pričuve. U nadolazećim danima U-18 reprezentacija će još igrati protiv Švicarske i Belgije.

Hrvatska U-17 izabrana vrsta igrala je kvalifikacijsku utakmicu za Europsko prvenstvo protiv Norveške, a dvoboj je završen bez pogodaka. Dva igrača iz Dinamovih redova koji su pozvani na okupljanje reprezentacije, Tomas Baković i Tin Miljak, ušli su u igru s klupe za pričuve, obojica u 84. minuti.

Hrvatska U-21 reprezentacija odigrala je prijateljski dvoboj protiv reprezentacije Izraela kao uvertiru u pripreme za ovoljetno Europsko prvenstvo, što je također bio dvoboj koji je završio bez pogodaka. Dinamovi igrači Mauro Perković i Martin Baturina ostali su na klupi za pričuve.

Sjeverna Makedonija odigrala je prvu kvalifikacijsku utakmicu za Euro u kojoj je na domaćem terenu bila bolja od Malte 2:1. Stefan Ristovski startao je od prve minute, a zamijenjen je u 78. minuti, dok donedavni kapetan Dinama Arijan Ademi nije ulazio u igru.  

Reprezentacija Irana igrala je prijateljski dvoboj protiv Rusije koji je završen remijem 1:1, a naš Sadegh Moharrami je ušao s klupe za pričuve te je odigrao posljednjih pet minuta.