Prijavi se putem email-a ili Facebooka

Zaboravili ste lozinku? Kliknite ovdje

Morate ispuniti ovo polje Morate unijeti valjanu email adresu
Morate ispuniti ovo polje

Postani dio Dinamove obitelji!

Registriraj se i uživaj u svim pogodnostima korisničkog računa na Dinamovoj stranici

Registriraj se putem email-a ili Facebooka

Ako već imaš korisnički račun Prijavi se

Morate ispuniti ovo polje
Morate ispuniti ovo polje
Morate ispuniti ovo polje Morate unijeti valjanu email adresu

Unesite svoju email adresu i poslati ćemo vam upute za resetiranje lozinke

Morate ispuniti ovo polje Morate unijeti valjanu email adresu

Čestitamo

Dinamova 24 igrača dobila poziv u nacionalne selekcije

Krajem ožujka na rasporedu su reprezentativne utakmice, pa će SuperSport HNL, kao i većina nacionalnih prvenstava, privremeno biti na pauzi. Na Dinamovu adresu ovih su dana stigle ukupno 23 pozivnice za nacionalne selekcije. 

Dominik Livaković, Josip Šutalo, Luka Ivanušec i Bruno Petković na popisu su Zlatka Dalića za predstojeće kvalifikacijske utakmice za Euro 2024. godine, dok je Dario Špikić za istu akciju dobio pretpoziv. 

Brončani "vatreni" sa Svjetskog prvenstva u Kataru krajem ožujka započinju svoju borbu za nastup na još jednom velikom natjecanju, a prvi ispit odradit će protiv Walesa na Poljudu 25. ožujka, dok već za tri dana 28. ožujka gostuju u Bursi kod Turske.

Izbornik U-21 reprezentacije Igor Bišćan na svoj je popis mladih reprezentativaca uvrstio Martina Baturinu i Maura Perkovića. Hrvatska U-21 selekcija u nadolazećem razdoblju odigrat će dvije prijateljske utakmice, 23. ožujka u Varaždinu će ugostiti Izrael, a 28. ožujka će biti gost Engleskoj u Londonu. 

Na popisu izbornika U-19 reprezentacije Josipa Šimunića osvanula su imena četiri igrača iz Dinamove svlačionice, a to su Luka Lukanić, Moreno Živković, Lovro Gubijan, Gabriel Rukavina i Fran Topić. 

I juniorsku reprezentaciju, baš kao i seniorsku, očekuju kvalifikacijske utakmice za Europsko prvenstvo. 22. ožujka gostovat će u Češkoj, 25. ožujka ugostit će Švedsku, a tri dana kasnije 28. ožujka bit će domaćin Portugalu. 

Na popisu U-18 reprezentacije za predstojeću akciju iz Dinamovih redova su sljedeći igrači: Dorian Klarin, Matija Ruškovački, Ivan Cvetko, Patrik Majdandžić, Luka Vrbančić, Zlatan Koščević i Vilim Gec.

U-18 reprezentacija bit će domaćin međunarodnog prijateljskog turnira u Istri: 22. ožujka igrat će protiv Švicarske, dva dana kasnije 24. ožujka protiv Engleske, a okupljanje će biti zaključeno dvobojem protiv Belgije 26. ožujka. 

U-17 reprezentaciju očekuju kvalifikacijske utakmice za Euro, 22. ožujka ugostit će Norvešku, a zatim slijede dva gostovanja - 25. ožujka u Belgiji, a 28. ožujka u Sloveniji. Poziv za tu akciju iz Dinamovih redova dobili su Tomas Baković i Tin Miljak.


STIGAO POZIV I ZA TRI INTERNACIONALCA

Izbornik Sjeverne Makedonije Blagoja Milevski na svoj je popis uvrstio Arijana Ademija i Stefana Ristovskog. 

Makedonci također otvaraju ciklus kvalifikacija za Europsko prvenstvo 2024. godine - 23. ožujka u Skopju će ugostiti Maltu, a 27. ožujka na isto mjesto dolaze Farski Otoci. 

Sadegh Moharrami uvršten je na najnoviji popis iranske nogometne reprezentacije, koja će 23. ožujka u Teheranu odigrati prijateljsku utakmicu protiv Rusije. 

Svim igračima iz Dinamovog pogona iskreno čestitamo na pozivima iz nacionalnih reprezentacija i želimo im puno sreće i uspjeha u njihovim nastupima.