Prijavi se putem email-a ili Facebooka

Zaboravili ste lozinku? Kliknite ovdje

Morate ispuniti ovo polje Morate unijeti valjanu email adresu
Morate ispuniti ovo polje

Postani dio Dinamove obitelji!

Registriraj se i uživaj u svim pogodnostima korisničkog računa na Dinamovoj stranici

Registriraj se putem email-a ili Facebooka

Ako već imaš korisnički račun Prijavi se

Morate ispuniti ovo polje
Morate ispuniti ovo polje
Morate ispuniti ovo polje Morate unijeti valjanu email adresu

Unesite svoju email adresu i poslati ćemo vam upute za resetiranje lozinke

Morate ispuniti ovo polje Morate unijeti valjanu email adresu

Team building prve momčadi

Igrači u posjetu tvornici čokolade Kraš

Igrači Dinama iskoristili su četvrtak za zanimljiv i edukativan team building - zajednički posjet tvornici čokolade Kraš.

Trener Nenad Bjelica, stručni stožer i igrači prve momčadi obišli su poznatu tvornicu čokolade gdje su posjetili pogon i djelatnike. U ime tvornice goste je dočekao direktor proizvodnje koji je vodio cijeli obilazak, a igrači su u odličnoj atmosferi s velikim zanimanjem prošli kroz pogon, porazgovarali s djelatnicima, vidjeli iz prve ruke kako izgleda proizvodnja čokolade i upoznali se pobliže s onime što prethodi gotovim slatkim proizvodima.

- Već prošli tjedan smo se dogovorili da ćemo igračima malo približiti i ovaj način života i rada, da vide kako ovi ljudi rade po osam sati i za koji novac rade, kako bi još više cijenili svoj posao koji obavljaju praktički dva do tri sata dnevno. Malo je i edukativno, upoznati se s ovakvim načinom poslovanja i da vide kako izgleda rad na traci. Impresionirani su kako to sve skupa izgleda, kako se proizvode čokolade i bomboni - rekao je trener Nenad Bjelica po završetku obilaska tvornice pa dodao kratko izjavu o prehrani igrača:

- Kontroliramo prehranu igrača, a sve što je pretjerano nije dobro. Bilo to slatko, slano, voda ili sok od naranče. Ne zabranjujemo im slatko, dosta su profesionalni da znaju što mogu, a što ne.

Među prvotimcima Dinama nalaze se i dvojica igrača dobro upoznatih s time kako funkcionira upravo ova tvornica slatkiša. To su Danijel Zagorac koji je u splitskom pogonu Kraša radio tri godine, kao i Luka Ivanušec koji je u sklopu nastave u prehrambeno-tehnološkoj školi bio na praksi upravo u Krašu.

- Bilo mi je lijepo u Krašu i tada i sada, sjećam se tih sam dana radio na pogonu kakao proizvoda, to smo sve sada ponovno vidjeli. Nije se puno toga promijenilo otkad sam ja bio tu, sve je identično - rekao je kratko mladi Ivanušec.

 

Šaljem...
{{comment.Date | date:'dd.MM.yyyy HH:mm'}}
{{ comment.User.NameUser }}

Ovaj članak još nema niti jedan komentar.
Učitavam komentare...