Prijavi se putem email-a ili Facebooka

Zaboravili ste lozinku? Kliknite ovdje

Morate ispuniti ovo polje Morate unijeti valjanu email adresu
Morate ispuniti ovo polje

Postani dio Dinamove obitelji!

Registriraj se i uživaj u svim pogodnostima korisničkog računa na Dinamovoj stranici

Registriraj se putem email-a ili Facebooka

Ako već imaš korisnički račun Prijavi se

Morate ispuniti ovo polje
Morate ispuniti ovo polje
Morate ispuniti ovo polje Morate unijeti valjanu email adresu

Unesite svoju email adresu i poslati ćemo vam upute za resetiranje lozinke

Morate ispuniti ovo polje Morate unijeti valjanu email adresu

Liga prvaka

Informacije o ulaznicama za utakmicu u Salzburgu

U nastavku donosimo informacije o ulaznicama za utakmicu 3. kola UEFA Lige prvaka Salzburg - Dinamo koja je na rasporedu u srijedu 05.10. na stadionu Salzburg Arena s početkom u 18:45h.

Cijena ulaznice za navijače GNK Dinamo za gostujući navijački sektor stadiona u Salzburgu iznosi 264 kune / 35 Eura. Klub je na raspolaganje za prodaju dobio 1500 ulaznica za gostujući sektor.

Ulaznice za navijače Dinama za navijački sektor stadiona Salzburg moguće je kupiti isključivo na Ticket pointu u Zagrebu.

PRVOKUP ZA VLASNIKE GODIŠNJIH ULAZNICA

Pravo prvokupa ulaznica na Ticket pointu imat će vlasnici godišnjih ulaznica GNK Dinamo za sezonu 2022/23., a to pravo navijači mogu iskoristiti u srijedu, 28.09. od 11 do 19 sati. Pravo prvokupa moguće je isključivo na Ticket pointu kod stadiona Maksimir, uz predočenje važeće godišnje ulaznice.

Slobodna prodaja preostalog dijela ulaznica za ostale navijače bit će u četvrtak, 29.09. od 11 do 19 sati na Ticket pointu.


Radno vrijeme TICKET POINTA

Prvokup za vlasnike godišnjih ulaznica

Srijeda 28.09. od 11 do 19 sati

Slobodna prodaja za sve navijače

- ulaznice koje preostanu nakon prvog dana prodaje

Četvrtak 29.09. od 11 do 19 sati

 

Jedna osoba može kupiti maksimalno šest ulaznica, uz predočenje važeće godišnje ulaznice za svaku pojedinačnu ulaznicu za utakmicu u Salzburgu. Osobni podaci moraju biti istovjetni za svaku osobu.

Moguće je gotovinsko ili kartično plaćanje na Ticket pointu. Za svaku ulaznicu potrebno je predočiti važeći osobni dokument (ili presliku/fotografiju dokumenta), s obzirom na to da su sve ulaznice personalizirane, glase na ime i prezime i nisu prenosive. Nakon kupovine neće biti moguće promijeniti osobne podatke ispisane na ulaznici.

U slučaju otkaza nakon kupovine, nema mogućnosti povrata novca od ulaznica. Osobni dokument je osobna iskaznica ili putovnica.


VAŽNA NAPOMENA

Preduvjet za kupovinu ulaznica za sve će navijače biti predočenje važećeg osobnog dokumenta (osobna iskaznica ili putovnica), a sve su ulaznice personalizirane i glase na ime i prezime. Napominjemo da GNK Dinamo neće prodavati ulaznice osobama kojima kupovinu priječi Zakon o sprječavanju nereda na sportskim natjecanjima.

U Salzburgu neće biti prodaje ulaznica za gostujuće navijače.

GNK Dinamo obavijestit će navijače putem službene web stranice ukoliko se ulaznice predviđene za navijače Dinama rasprodaju prije završetka prodaje.