Prijavi se putem email-a ili Facebooka

Zaboravili ste lozinku? Kliknite ovdje

Morate ispuniti ovo polje Morate unijeti valjanu email adresu
Morate ispuniti ovo polje

Postani dio Dinamove obitelji!

Registriraj se i uživaj u svim pogodnostima korisničkog računa na Dinamovoj stranici

Registriraj se putem email-a ili Facebooka

Ako već imaš korisnički račun Prijavi se

Morate ispuniti ovo polje
Morate ispuniti ovo polje
Morate ispuniti ovo polje Morate unijeti valjanu email adresu

Unesite svoju email adresu i poslati ćemo vam upute za resetiranje lozinke

Morate ispuniti ovo polje Morate unijeti valjanu email adresu

Derbi Dinamo - Rijeka

Informacije za navijače uoči Superkupa

GNK Dinamo u nastavku donosi informacije uoči nadolazeće utakmice Superkupa GNK Dinamo - HNK Rijeka, na stadionu Maksimir, u subotu, 13. srpnja s početkom u 20:00h.


OTVARANJE STADIONA

Ulazi stadiona Maksimir bit će na dan utakmice otvoreni od 18:00 sati.

Pozivamo navijače da dođu što ranije da izbjegnu moguću gužvu te da na vrijeme zauzmu svoje mjesto na tribini.


ULAZNICE

Cijene ulaznica za Superkup Dinamo - Rijeka:

Tribina sjever 50kn / Tribina Istok 70k / Tribina zapad 90kn

Radno vrijeme Ticket pointa:

Srijeda (10.7.) - petak (12.7.) od 11 do 19 sati

Subota (13.7.) od 11 do 20:45 sati

ONLINE PRODAJA

Ulaznice će od srijede, 10.7. biti u online prodaji na www.ulaznice.hr/gnkdinamo (ulaznice za tribine istok i zapad)


INFORMACIJE O PROMETU NA DAN UTAKMICE

Na kolnom ulazu od Kipa bacača diska i prostora u zoni raskrižja Ulice Svetice i Maksimirske (točka broj 1 i VIP B-PARKING), na prostoru poligona autoškole i tržnice Borongaj, i prostoru južnog ulaza na stadion Maksimir od 6:00 do 23:00 sati temeljem Rješenja Grada Zagreba bit će zabranjeno zaustavljanje i parkiranje osim za gostujuće navijače i vozila s izdanom parking propusnicom GNK DINAMO.

U nastavku donosimo sve ostale informacije i detalje za navijače Dinama.

MAPA - pojašnjenje

FOTOGRAFIJA 1

1. Javno parkiralište kod spomenika Bacača diska (od Spomenika do zapadnog parkirališta stadiona Maksimir) bit će zatvoreno na dan utakmice (13.7.) od 6:00 do 23:00h, a na istom će prostoru u istom terminu biti na snazi i privremeno zatvaranje prometa.

2. VIP-B parkiralištu ispod zapadne tribine stadiona Maksimir bit će moguće prići vozilima isključivo sa strane tržnice Borongaj (servisnom cestom od Budakove do bazena) i to isključivo uz parking propusnicu izdanu od strane GNK Dinamo.

3. Parkiralište tržnice Borongaj. Parkiralište će na dan utakmice biti zatvoreno za javnost.

4. Parkiralište Borongaj, poligon za obuku vozila i vozača (osim vozila s izdanom propusnicom odnosno organiziranog dolaska prijevoznih sredstava s navijačima HNK Rijeka) bit će zatvoreno za javnost.

5. Ranije spomenut prilaz stadionu po Servisnoj cesti bit će moguć vozilima uz parking propusnicu za VIP-B parking izdanu od strane GNK Dinamo.


FER, KOREKTNO I SPORTSKO NAVIJANJE

Ovim putem pozivamo sve navijače, posjetitelje i građane za fer, korektno i sportsko navijanje bez rasističkog i diskriminatornog skandiranja prije, za vrijeme i nakon utakmice. Ujedno pozivamo na suzdržavanje od upotrebe pirotehnike, a sve s ciljem kako bi susret prošao u primjerenom ozračju vrhunskog sportskog događaja. 


ZABRANJENI PREDMETI

Pirotehnička sredstva, sve vrste oružja, staklene boce, limenke ili alkoholna pića, sredstva pogodna za napad ili tjelesno ozljeđivanje,  opojne droge i druge nedozvoljene supstance ili drugo što može pokvariti užitak, ugodu i sigurnost ostalih sudionika, igrača ili službenih osoba zabranjeno je i ne smije se unijeti na stadion. Nije dopušteno unošenje kišobrana dužine veće od 30cm te sa šiljatim vrhom.

Svi promotivni, komercijalni, politički ili vjerski predmeti bilo koje prirode, uključujući, ali ne ograničavajući se na zastave, oznake, simbole, letke, zabranjeni su i ne mogu se unijeti na stadion.

Pojedinci koji su pod utjecajem alkohola ili droga ili koji se ponašaju nasilno ili elementima svojeg ponašanja započinju radnje suprotne javnom redu i općoj sigurnosti, mogu biti udaljeni sa stadiona.

DOZVOLJENI PREDMETI

Na stadion se može unijet fotoaparat, mobitel, dalekozor i rasklopni kišobran maksimalne dužine od 30cm. Štake i medicinska pomagala moguće je unijeti uz prethodnu najavu i dozvolu od strane GNK Dinamo.

 

Šaljem...
{{comment.Date | date:'dd.MM.yyyy HH:mm'}}
{{ comment.User.NameUser }}

Ovaj članak još nema niti jedan komentar.
Učitavam komentare...