Prijavi se putem email-a ili Facebooka

Zaboravili ste lozinku? Kliknite ovdje

Morate ispuniti ovo polje Morate unijeti valjanu email adresu
Morate ispuniti ovo polje

Postani dio Dinamove obitelji!

Registriraj se i uživaj u svim pogodnostima korisničkog računa na Dinamovoj stranici

Registriraj se putem email-a ili Facebooka

Ako već imaš korisnički račun Prijavi se

Morate ispuniti ovo polje
Morate ispuniti ovo polje
Morate ispuniti ovo polje Morate unijeti valjanu email adresu

Unesite svoju email adresu i poslati ćemo vam upute za resetiranje lozinke

Morate ispuniti ovo polje Morate unijeti valjanu email adresu

Međunarodni prijateljski turnir

Mladi dinamovci otputovali na pretposljednji dvoboj Al Abtal Cupa

Pred mladim dinamovcima je četvrta i pretposljednja utakmica u grupi na ovosezonskom izdanju međunarodnog prijateljskog turnira Al Abtal International Cup. Protivnik je momčad White Future Falconsa, sastavljena od mladih talentiranih igrača koji sudjeluju u programu stipendija kao najbolji talenti iz Saudijske Arabije. 

Kombiniranu momčad koja će uglavnom biti sastavljena od Juniora 2 ovog puta će na put povesti upravo trener spomenutog sastava - Hrvoje Jukić. 

- Na put za Španjolsku idemo s trojicom igrača 2006. godište i dvojicom 2004., sve ostalo sačinjavaju naši dečki iz Juniora 2. Sastav će dakle biti dosta šaren, a nama je cilj dati priliku momcima koji dosad nisu imali toliko prilika, jer iskustvo igranja međunarodnih utakmica za njih će biti neprocjenjivo, kazao nam je trener Jukić u najavi.

Nakon što je u prvoj utakmici poražen od Slavije iz Praga s minimalnih 0:1, Dinamo je u drugom susretu grupne faze s 3:2 pobijedio momčad Green Future Falconsa, a zatim i vodeću momčad skupine Real Sociedad rezultatom 4:2. 

- Ovu utakmicu želimo svih 90 minuta odraditi u visokom ritmu. Očekuje nas momčad koja većinom ima starije igrače, koja se postavlja prilično defanzivno pa ćemo morati biti na visokoj razini. Nadam se dobrom rezultatu, ali prije svega se želimo vratiti zdravi i bez ozljeda, kako bi spremni dočekali nastavak prvenstva, zaključio je trener Jukić.

Natjecanje Al Abtal Cup u obliku prijateljskog turnira održava se kroz sistem grupne faze koja je započela u listopadu 2022. godine. Momčadi su podijeljene u četiri skupine, a nakon toga slijedi knock-out faza turnira. 

Dinamo, koji je bio finalist ovog turnira prošle godine, smješten je u skupinu D u kojoj se uz naš klub nalaze Olympiacos, Real Sociedad, Slavia Prag, te predstavnici Saudijske Arabije Green Future Falcons i White Future Falcons.