Prijavi se putem email-a ili Facebooka

Zaboravili ste lozinku? Kliknite ovdje

Morate ispuniti ovo polje Morate unijeti valjanu email adresu
Morate ispuniti ovo polje

Postani dio Dinamove obitelji!

Registriraj se i uživaj u svim pogodnostima korisničkog računa na Dinamovoj stranici

Registriraj se putem email-a ili Facebooka

Ako već imaš korisnički račun Prijavi se

Morate ispuniti ovo polje
Morate ispuniti ovo polje
Morate ispuniti ovo polje Morate unijeti valjanu email adresu

Unesite svoju email adresu i poslati ćemo vam upute za resetiranje lozinke

Morate ispuniti ovo polje Morate unijeti valjanu email adresu

Prvaci 22/23.

Naslov prvaka Hrvatske: Zahvala na čestitkama

GNK Dinamo ovim putem od srca zahvaljuje navijačicama i navijačima, sportskim prijateljima, partnerima i sponzorima, bivšim igračima, Svjetskoj nogometnoj organizaciji (FIFA), Hrvatskom nogometnom savezu, klubovima i organizacijama iz Hrvatske i inozemstva na brojnim čestitkama koje je klub zadnjih dana zaprimio povodom osvojenog naslova prvaka Hrvatske za sezonu 2022/23.!

 

Klub je od trenutka kada je momčad osigurala naslov prvaka nakon prvenstvene utakmice u Splitu, dobio iznimno velik broj čestitki i lijepih poruka od strane prijatelja kluba, bivših igrača, nogometnih i drugih organizacija, lokalnih, regionalnih, nacionalnih i inozemnih klubova te je svima uputio riječi zahvale.

Ovom prilikom izdvojit ćemo čestitku predsjednika krovne svjetske nogometne organizacije FIFA-e, a poruku gospodina Giannija Infantina prenosimo u nastavku.

''S velikim zadovoljstvom čestitam Dinamu na osvojenom naslovu prvaka Hrvatske u sezoni 2022/23.! Ovaj trofej ne bi bilo moguće osvojiti bez truda i zalaganja cijele momčadi, bez strasti i predanosti, i svi u klubu možete biti vrlo ponosni. Zamolio bih da proslijedite moje čestitke svima u klubu. U ime cjelokupne nogometne zajednice, iskoristio bih ovu priliku da vama i Hrvatskom nogometnom savezu zahvalim na doprinosu razvoja i prosperiteta nogometa u Hrvatskoj i Europi.

Veselim se skorom susretu.
Gianni Infantino, predsjednik FIFA-e''

 Isto tako, prenosimo i čestitku predsjednika hrvatskog krovnog nogometnog tijela Hrvatskog nogometnog saveza, gospodina Marijana Kustića.

„Od srca čestitamo rukovodstvu, trenerima, igračima i navijačima GNK-a Dinamo na osvojenom 24. naslovu prvaka Hrvatske. Još jedan trofej u bogatoj riznici dokaz je da su vaši rezultati plod kontinuirano dobrog rada struke, odlične selekcije, kvalitetnog rukovodstva i, shodno tome, nastavak uspjeha iz proteklih sezona. Vjerujemo da ćete biti uspješni i u novim europskim izazovima koji su pred vama.

Sportski pozdrav,
Marijan Kustić, predsjednik HNS-a''