Prijavi se putem email-a ili Facebooka

Zaboravili ste lozinku? Kliknite ovdje

Morate ispuniti ovo polje Morate unijeti valjanu email adresu
Morate ispuniti ovo polje

Postani dio Dinamove obitelji!

Registriraj se i uživaj u svim pogodnostima korisničkog računa na Dinamovoj stranici

Registriraj se putem email-a ili Facebooka

Ako već imaš korisnički račun Prijavi se

Morate ispuniti ovo polje
Morate ispuniti ovo polje
Morate ispuniti ovo polje Morate unijeti valjanu email adresu

Unesite svoju email adresu i poslati ćemo vam upute za resetiranje lozinke

Morate ispuniti ovo polje Morate unijeti valjanu email adresu

Dinamo sudjeluje u kampanji

Obilježavamo Europski tjedan sporta!

Ove godine od 23. do 30. rujna diljem Hrvatske i Europe obilježava se Europski tjedan sporta, a GNK Dinamo i ovoga ću puta podržati hvalevrijedan projekt.

Akcijski tjedan i inicijativa Europske komisije bit će održani u organizaciji Ministarstva turizma i sporta kao nacionalnog koordinatora.

Glavni slogan kampanje tradicionalno glasi #BeActive, a kampanja se održava s ciljem poticanja djece, mladih i odraslih osoba na tjelesnu aktivnost i brigu o vlastitom zdravlju.

Kroz akcijski tjedan motiviraju se osobe svih dobi na bavljenje fizičkim aktivnostima i različitim sportovima, a tjedan sporta namijenjen je svima bez obzira na dob, podrijetlo ili tjelesnu pripremljenost.

Priviknuti se na „novo normalno“ nije bilo jednostavno, ali baš zato ne smijemo zaboraviti ono najvažnije: naše zdravlje. Iz tog ćemo razloga i ove godine biti aktivni, vježbati, promovirati sport i sve njegove dobrobiti, pritom se pridržavajući svih epidemioloških mjera i preporuka koje je propisao Stožer civilne zaštite Republike Hrvatske - riječi su organizatora ovogodišnjeg Europskog tjedna sporta uoči početka projekta.

GNK Dinamo ovim putem poziva djecu i odrasle da se informiraju o važnosti bavljenja sportom te da budu aktivni poštujući sve propisane mjere, ne samo kroz ovaj akcijski tjedan, već i tijekom cijele godine!

Šaljem...
{{comment.Date | date:'dd.MM.yyyy HH:mm'}}
{{ comment.User.NameUser }}

Ovaj članak još nema niti jedan komentar.
Učitavam komentare...