Prijavi se putem email-a ili Facebooka

Zaboravili ste lozinku? Kliknite ovdje

Morate ispuniti ovo polje Morate unijeti valjanu email adresu
Morate ispuniti ovo polje

Postani dio Dinamove obitelji!

Registriraj se i uživaj u svim pogodnostima korisničkog računa na Dinamovoj stranici

Registriraj se putem email-a ili Facebooka

Ako već imaš korisnički račun Prijavi se

Morate ispuniti ovo polje
Morate ispuniti ovo polje
Morate ispuniti ovo polje Morate unijeti valjanu email adresu

Unesite svoju email adresu i poslati ćemo vam upute za resetiranje lozinke

Morate ispuniti ovo polje Morate unijeti valjanu email adresu

Stigle važne vijesti

Odluka FIFA-e o nogometnom državljanstvu Ljubičića

Hrvatski nogometni savez obavijestio je GNK Dinamo o tome da je FIFA prihvatila zahtjev Roberta Ljubičića za promjenom nogometnog državljanstva te da naš 23-godišnji vezni igrač od ovog trenutka može nastupati za Hrvatsku.
 
Ovom odlukom višemjesečni napori okončani su na pozitivan način te Ljubičić u budućnosti može nastupati za Vatrene. 
 
Robert je seniorsku karijeru započeo u austrijskom St. Pöltenu, nakon kojeg je zaigrao za bečki Rapid odakle je u ljeto 2022. godine stigao u zagrebački Dinamo. Vrlo brzo zahvaljujući svojoj predanosti, kvaliteti, trudu i radu postao je standardni prvotimac hrvatskog prvaka. U razgovoru za Dinamo TV prije samo koji dan Ljubičić je izjavio da je igranje za Dinamo u Ligi prvaka definitivno najljepši događaj u njegovoj dosadašnjoj karijeri, ali je istaknuo i to da postoji samo jedna himna koji mu je ljepša od himne Lige prvaka - hrvatska himna. Vjerujemo da će s obzirom na donesenu odluku FIFA-e Robert uskoro imati priliku slušati himnu Hrvatske kao naš reprezentativac.
- Nije bilo lako donijeti ovakvu odluku s obzirom na to da sam odrastao u Austriji, gdje sam se i nogometno razvio, za što Austrija, moji treneri i klubovi imaju moju maksimalnu zahvalnost i poštovanje. No, Hrvatska je u mojoj krvi, to je narod moje obitelji i osjećao sam snažnu želju da predstavljam Hrvatsku kao svoju domovinu. Zahvaljujem HNS-u i Dinamu na podršci meni i obitelji tijekom ovog postupka te ću i dalje naporno raditi kako bih zaslužio poziv u jednu od najboljih reprezentacija svijeta, što bi bilo ispunjenje nogometnog sna - izjavio je Robert Ljubičić.
 
Zahvaljujemo na uloženim naporima svim uključenima, posebno Hrvatskom nogometnom savezu, na stvaranju uvjeta da Robert uskoro zaigra u dresu Hrvatske.