Prijavi se putem email-a ili Facebooka

Zaboravili ste lozinku? Kliknite ovdje

Morate ispuniti ovo polje Morate unijeti valjanu email adresu
Morate ispuniti ovo polje

Postani dio Dinamove obitelji!

Registriraj se i uživaj u svim pogodnostima korisničkog računa na Dinamovoj stranici

Registriraj se putem email-a ili Facebooka

Ako već imaš korisnički račun Prijavi se

Morate ispuniti ovo polje
Morate ispuniti ovo polje
Morate ispuniti ovo polje Morate unijeti valjanu email adresu

Unesite svoju email adresu i poslati ćemo vam upute za resetiranje lozinke

Morate ispuniti ovo polje Morate unijeti valjanu email adresu

Nogometno druženje

Održana službena večera turnira Mladen Ramljak

U četvrtak navečer, po završetku zanimljivog prvog dana turnira Mladen Ramljak, u organizaciji GNK Dinamo održana je službena večera memorijala kao dobrodošlica svim ovogodišnjim sudionicima i pokroviteljima.

Na otvorenom prostoru, pod zagrebačkim nebom, uz travnjak stadiona Maksimir, u plavom tonu i nogometnom ambijentu organizirana je svečana večera za momčadi, predstavnike klubova, članove upravljačkih tijela Dinama, sponzore turnira i druge cijenjene uzvanike.

Program večere na pozornici uz maksimirski teren vodio je Kornelije Hećimović, dok su kratki govor u ime kluba i nogometne škole Dinamo na početku održali direktor škole i bivši vratar Dinama legendarni Tomislav Butina te bivši igrač Dinama, a ovogodišnji ambasador turnira - svima dobro poznati Mihael Mikić.

Uvod u program koji je uz izravni prijenos emitiran na Arenasport televiziji uvela nas je sjajna pjevačica Sabrina Hebiri koja je tijekom večeri izvela nekoliko pjesama.

U službenom dijelu programa kao uvod za sve uzvanike i momčadi iz inozemstva pogledali smo kratki promotivni video o Dinamu, nogometnoj školi i Zagrebu, uz prezentaciju svih glavnih značajki istaknutog juniorskog turnira. Nešto kasnije uslijedile su na videozidu i poruke bivših igrača Dinama koji su u svojoj mladosti igrali u Dinamovoj nogometnoj školi ili na samom memorijalu Mladen Ramljak te koji su svim ekipama poslali poruke podrške - Vedran Ćorluka, Dani Olmo, Mateo Kovačić, Šime Vrsaljko, Ivan Kelava i Joško Gvardiol.

Središnji dio večere bio je posvećen predaji priznanja za sudjelovanje i poklona predstavnicima svih momčadi. Priznanje su trenerima momčadi na pozornici predali direktor Dinamove škole i ambasador turnira.

Po završetku televizijskog prijenosa uslijedio je i neformalni dio događaja odnosno večera, druženje, razgovori o turniru i nogometu, razmjena iskustava i ostalo. Večeri su prisustvovali veleposlanik Izraela Ilan Mor koji aktivno prati nastupe izraelskih nogometnih momčadi, kao i savjetnik veleposlanika Bugarske Stoyan Stankuloff koji je došao podržati ekipu Ludogoretsa.

Porazgovarali smo tom prigodom s trenerima gotovo svih momčadi, kratki komentar dobili smo od mladog kapetana Ludogoretsa Dimitra Ivanova, a dojmove o turniru iznio je veliki zaljubljenik u nogomet veleposlanik Izraela. Nekoliko riječi o samom turniru, organizaciji, očekivanjima iznijeli su kasnije dodatno Tomislav Butina i Mihael Mikić, porazgovarali smo s mladim prvotimcem koji je prošle godine nastupao na Ramljaku, a sada je član prve momčadi Dinama Martinom Baturinom, dok je pred medije stao i legendarni bivši igrač zagrebačkog kluba i Flamenga Eduardo da Silva. Večeri je prisustvovao i bivši igrač Dinama Etto.

Druženje uz maksimirski travnjak, u prekrasnoj atmosferi i u sjajnom nogometnom društvu u sklopu još jednog zanimljivog izdanja memorijala Mladen Ramljak ostat će nam u lijepom sjećanju.