Prijavi se putem email-a ili Facebooka

Zaboravili ste lozinku? Kliknite ovdje

Morate ispuniti ovo polje Morate unijeti valjanu email adresu
Morate ispuniti ovo polje

Postani dio Dinamove obitelji!

Registriraj se i uživaj u svim pogodnostima korisničkog računa na Dinamovoj stranici

Registriraj se putem email-a ili Facebooka

Ako već imaš korisnički račun Prijavi se

Morate ispuniti ovo polje
Morate ispuniti ovo polje
Morate ispuniti ovo polje Morate unijeti valjanu email adresu

Unesite svoju email adresu i poslati ćemo vam upute za resetiranje lozinke

Morate ispuniti ovo polje Morate unijeti valjanu email adresu

Dino Julardžija

Paralelno selektirali momčad i stvarali rezultat za HNL sljedeće sezone

 
   Detaljno „skenirati“ momčad, pomnom selekcijom smanjiti kadar sa 60 na 23 igrača, uvježbati momčad i pritom u samom natjecanju upisati i pristojan rezultat...
Trener Dino Julardžija i njegov stožer tijekom aktualne sezone sučelili su se s iznimno zahtjevnim izazovom u Dinamovu pionirskom uzrastu. Praktički su se usred natjecateljskoga „vrtloga“ morali ponajprije usredotočiti na samu selekciju.
To je, sukladno ranije utvrđenom planu, bio primaran zadatak, čak i ispred samoga rezultata.
  – Treniram pionire II, dječake 2006. godišta, a na samome početku sezone na raspolaganju smo imali 59 igrača plus sedmoricu vratara. Jasno je da je bio jako težak zadatak to dovesti u uobičajenu „mjeru“. Imali smo po dva treninga ujutro i po dva popodne. Tako je bilo sve dok selektivnim procesom nismo došli do 22, 23 dječaka. To je doista teško jer morate paziti baš na svaki detalj. U tom je procesu, dakako, sudjelovao cijeli stožer uz dva skauta, sudjelovali su i direktor škole kao i skaut za vratare – istaknuo je trener Julardžija.
  Ako je naglasak na selektivnom procesu, logično je da sam rezultat u tom trenutku nije prioritet.
   – Bitno je bilo selektirati i uobličiti momčad. Doveli smo dvojicu, trojicu kvalitetnih igrača i pritom napravili odličan rezultat. Trenutačno smo drugi na ljestvici, s bodom manje od Dubrave. Mi igramo s 2006. godištem, dok su suparnici godinu stariji. Doista smo zadovoljni učinkom u prvom dijelu sezone, u nastavku smo također bili dobri, upisali dvije pobjede. Ako se prvenstvo nastavi, očekujemo da ćemo biti prvi bez obzira na godinu razlike u odnosu na momčad Dubrave.
  Jeste li igračima proslijedili naputke o ponašanju i načinu rada za vrijeme stanke?
  – Svima smo proslijedili upute Uprave kluba i direktora škole. Što se tiče nogometnog dijela, postoji plan i program rada. Znamo da moraju strogo izbjegavati teretane, fitness i bilo kakva okupljanja. Dopustili smo im mogućnost da trče s roditeljima ili, pak, u paru. Bitno je da nisu u grupama. Kad kriza prođe organizirat ćemo malo testiranje kako bismo vidjeli tko je radio, a tko nije. Iako, vjerujem da su svi radili, jer to su odgovorna djeca – zaključio je trener Julardžija.
Šaljem...
{{comment.Date | date:'dd.MM.yyyy HH:mm'}}
{{ comment.User.NameUser }}

Ovaj članak još nema niti jedan komentar.
Učitavam komentare...