Prijavi se putem email-a ili Facebooka

Zaboravili ste lozinku? Kliknite ovdje

Morate ispuniti ovo polje Morate unijeti valjanu email adresu
Morate ispuniti ovo polje

Postani dio Dinamove obitelji!

Registriraj se i uživaj u svim pogodnostima korisničkog računa na Dinamovoj stranici

Registriraj se putem email-a ili Facebooka

Ako već imaš korisnički račun Prijavi se

Morate ispuniti ovo polje
Morate ispuniti ovo polje
Morate ispuniti ovo polje Morate unijeti valjanu email adresu

Unesite svoju email adresu i poslati ćemo vam upute za resetiranje lozinke

Morate ispuniti ovo polje Morate unijeti valjanu email adresu

Zimske pripreme B momčadi

Poreč: Međusobna utakmica Dinamovih mladih igrača

Dinamova druga momčad odrađuje zimske pripreme u Poreču, a trener Ivan Prelec i njegovi suradnici iz stožera odlučili su u subotu ujutro održati ''ispit'' za mlade igrače.

Na jednom od terena trening kompleksa ''Zelena laguna'' mladi igrači međusobno su odmjerili snage kroz tri utakmice po 25 minuta. Igrači su bili podijeljeni u tri ekipe koje su međusobno odigrale po jednu utakmicu.

Momčad PLAVI 1 bili su pojačani i s nekoliko igrača iz Dinamove prve momčadi, a iz Rovinja su stigli Josip Mišić, Stefan Milić, Neven Đurasek, Mario Ćuže i Josip Šutalo.

Ekipa 1

Bašić, Kapitanović, Milić, Šutalo, Pejić, Mišić, Charniak, Đurasek, Kekez, Ćuže, Fotso

Ekipa 2

Šarkanj, Gyamfi, Markoski, Jelenić, Jurišić, Duvnjak, Julardžija, Krizmanić, Kolundžić, Baturina, Mijić

Ekipa 3

Čavlina, Hrvoj, Sopić, Pavlek, Daničić, Crnčević, Vasilj, Janković, Šaranić, Karrica, Svržnjak

U prvom susretu snage su odmjerili EKIPA 1 i EKIPA 2, a utakmica je završila bez pogodaka U drugom ogledu igrali su EKIPA 1 i EKIPA 3, a strijelci su za 1:1 bili Đurasek iz kaznenog udarca i Svržnjak iz igre. Treći ogled bio je onaj između momčadi EKIPA 2 i EKIPA 3, a pogotke su postigli Julardžija te Karrica iz kaznenog udarca.

Igrači B momčadi pokazali su kroz 75 minuta akcije na terenu niz dobrih i zanimljivih poteza i prilika, a njihove je utakmice došla pogledati i Dinamova delegacija, trener Zoran Mamić i pomoćni treneri Damir Krznar i Alen Peternac te predsjednik i uprava kluba. Na utakmicama je bio i voditelj Dinamove škole Željko Kopić.

- Pripreme teku odlično za sada. Stigli smo u utorak u Poreč i do sada imali 7 aktivnosti, uključujući današnju trening utakmicu. Uvjeti za rad su i više nego dobri, teren je jako dobar, smještaj također. Imamo sve što trebamo da bismo mogli kvalitetno raditi i zbog toga smo sretni i zadovoljni. U današnjoj utakmici nadopunili smo se uz petoricu igrača prve momčadi tako da možemo imati tri ekipe. Cilj je bio da svaki igrač ima opterećenje od 45 do 50 minuta što smo i postigli. Mislim da su sve tri ekipe zadovoljile i odradile ono što smo radili kroz tjedan, odradili su dobar posao - rekao je po završetku trening utakmica trener Ivan Prelec.

Uskoro donosimo i video prilog s utakmice.

Šaljem...
{{comment.Date | date:'dd.MM.yyyy HH:mm'}}
{{ comment.User.NameUser }}

Ovaj članak još nema niti jedan komentar.
Učitavam komentare...