Prijavi se putem email-a ili Facebooka

Zaboravili ste lozinku? Kliknite ovdje

Morate ispuniti ovo polje Morate unijeti valjanu email adresu
Morate ispuniti ovo polje

Postani dio Dinamove obitelji!

Registriraj se i uživaj u svim pogodnostima korisničkog računa na Dinamovoj stranici

Registriraj se putem email-a ili Facebooka

Ako već imaš korisnički račun Prijavi se

Morate ispuniti ovo polje
Morate ispuniti ovo polje
Morate ispuniti ovo polje Morate unijeti valjanu email adresu

Unesite svoju email adresu i poslati ćemo vam upute za resetiranje lozinke

Morate ispuniti ovo polje Morate unijeti valjanu email adresu

Informacije za navijače

Povratak gledatelja; ulaznice za utakmicu Dinamo - Slaven Belupo

Izvršni odbor HNS-a donio je odluku o povratku ograničenog broja gledatelja na utakmice Hrvatski Telekom Prve lige.

U nastavku donosimo detaljne informacije o kapacitetu stadiona i ulaznicama za utakmicu 5. kola HT Prve lige GNK Dinamo - NK Slaven Belupo, na stadionu Maksimir u subotu 19. rujna s početkom u 19:05h.

Zbog pandemije COVID-19 utakmice će se igrati pred ograničenim brojem gledatelja i to do 30% kapaciteta svake tribine, odnosno lože. Na utakmicama neće biti gostujućih navijača.

Ukupni kapacitet stadiona Maksimir, bez tribina istok i jug koje nisu otvorene, iznosi 20 164 mjesta. Od ukupnog kapaciteta klub je obvezan sukladno partnerskim ugovorima određeni kontingent ulaznica ustupiti u marketinške svrhe.

Konačna brojka kapaciteta dostupnog za prodaju iznosi:

Zapad dolje 1802

Zapad gore 1251

Sjever dolje 1485

Sjever gore 1353

UKUPNO: 5891


PRIORITET - GODIŠNJE ULAZNICE I ČLANOVI KLUBA

Prioritet kupovine ulaznica za utakmicu Dinamo - Slaven Belupo imat će vlasnici godišnjih ulaznica GNK Dinamo za sezonu 2019/20. i aktivni članovi kluba.

Ulaznice će biti u prodaji do popunjenja dopuštenog kapaciteta svake tribine otvorene za gledatelje.

U slučaju velikog interesa za utakmicu, a zbog tehničkih ograničenja dopuštenog kapaciteta, GNK Dinamo ne garantira da će svaki vlasnik godišnje ulaznice iz sezone 2019/20. i svaki član GNK Dinamo biti u mogućnosti kupiti ulaznicu za ovu utakmicu.


CIJENE ULAZNICA

Tribina zapad dolje: 50kn

Tribina zapad gore: 40kn

Tribina sjever dolje: 30kn

Tribina sjever gore: 30kn


RASPORED SJEDENJA

Prema preporukama HZJZ-a na tribinama predviđenim za gledateljstvo osobe smiju sjediti na način da su udaljene 1,5 metar jedna od druge.

Preporučuje se da osobe u gledateljstvu sjede tako da nisu smještene jedna iza druge već da u svakom sljedećem redu osoba sjedi za dva mjesta pomaknuta udesno u odnosu na osobu u prethodnom redu.

U skladu s člankom 4. Zakona o sprječavanju nereda na športskim natjecanjima nije dopušteno maskiranje tako da nošenje maske na stadionu nije dozvoljeno.

NEPOŠTIVANJE MJERA

Klub domaćin obvezan je za provedbu svih mjera iz Odluke HNS-a. U slučaju nepridržavanja mjera, osobito razmaka između gledatelja ili prekoračenja broja gledatelja, povjerenik natjecanja ovlašten je donijeti odluku da klub domaćin igra utakmice bez gledatelja.


PRODAJA ULAZNICA

Petak, 18.09.

- Online prodaja isključivo za vlasnike prošlosezonskih godišnjih ulaznica (sezona 2019/20.)

- prodaja ulaznica na Ticket pointu isključivo za vlasnike prošlosezonskih godišnjih ulaznica (sezona 2019/20.) uz predočenje godišnje ulaznice

- radno vrijeme Ticket pointa: od 11 do 19 sati

 

Subota, 19.09.

- Online prodaja isključivo za vlasnike prošlosezonskih godišnjih ulaznica (sezona 2019/20.)

- prodaja na Ticket pointu za vlasnike prošlosezonskih godišnjih ulaznica (sezona 2019/20.) uz predočenje godišnje ulaznice

- prodaja ulaznica i izdavanje pozivnica za članove GNK Dinamo na Ticket pointu od 15:00 sati i to uz obavezno predočenje važeće članske iskaznice

- radno vrijeme Ticket pointa: od 11 do 19:50 sati

 

!!! Nositelji prošlosezonske (2019/20.) godišnje ulaznice mogu kupiti jednokratne ulaznice po načelu:

- Vlasnici godišnje ulaznice za zapad dolje mogu kupiti jednokratnu ulaznicu za zapad dolje

- Vlasnici godišnje ulaznice za istok mogu kupiti jednokratnu ulaznicu za zapad gore 

- Vlasnici godišnje ulaznice za sjever dolje mogu kupiti jednokratnu ulaznicu za sjever dolje


ČLANSKA POGODNOST

!!! Prošlogodišnji pretplatnici koji imaju aktivno članstvo mogu iskoristiti člansku pogodnost (besplatne ulaznice) dolaskom na Ticket point od petka u 11:00 sati u radnom vremenu Ticket pointa. Potrebno je predočiti prošlosezonsku godišnju ulaznicu, aktivnu člansku iskaznicu i osobni dokument.

!!! Članovi koji nisu bili pretplatnici prošle sezone, u slučaju da preostane slobodnih kapaciteta, mogu kupiti ulaznice ili iskoristiti svoje člansko pravo na besplatnu ulaznicu na Ticket pointu u subotu, 19.09. iza 15:00 sati. Potrebno je predočiti osobni dokument i aktivnu člansku iskaznicu ili iznimno potvrdu o uplati članarine s datumom uplate najkasnije na dan 18.09.2020. Uplate na dan utakmice se neće uzimati u obzir i s njihovim potvrdama se neće moći iskoristiti članska pogodnost.

Ulaznice će se izdavati do popunjenosti dopuštenog kapaciteta.

Nema slobodne prodaje.


PERSONALIZACIJA ULAZNICA

Preduvjet za kupovinu ulaznica za sve je navijače predočenje važećeg osobnog dokumenta (osobna iskaznica ili putovnica), a sve su ulaznice personalizirane i glase na ime i prezime. Napominjemo da GNK Dinamo neće prodavati ulaznice osobama kojima kupovinu priječi Zakon o sprječavanju nereda na sportskim natjecanjima.


OTVARANJE STADIONA

Ulazi stadiona Maksimir bit će na dan utakmice otvoreni od 18:00 sati.


ONLINE KUPOVINA ZA PROŠLOSEZONSKE PRETPLATNIKE

Nositelj godišnje ulaznice na portalu ulaznice.hr unosi barkod ulaznice, red, mjesto i kontakt broj telefona (sukladno naputcima HZJZ-a).

Nakon uspješne uplate kupac će na korisničkom profilu i na e-mail adresu kojom se registrirao na portal ulaznice.hr dobiti .pdf dokument s generiranom ulaznicom na ime i prezime osobe koja je bila nositelj prošlosezonske godišnje ulaznice.

Ulaznicu je potrebno ispisati kod kuće i s ispisanom ulaznicom ući na stadion.

Ulaznica će imati ispisano ime, prezime i datum rođenja osobe na koju glasi godišnja čiji je barkod unesen.

Ulaznica koja se generira nije numerirana, tj. nema oznaku reda i sjedala. Od navijača se očekuje da će se ponašati u skladu s uputama epidemiologa i da će održavati socijalnu distancu od 1.5. metra.

NAPOMENA

Online kupovina se preporuča izvršiti preko stolnog ili prijenosnog računala (mobilni uređaji, zbog osobnih postavki uređaja, imaju problem prilikom generiranja pdf dokumenta). Potrebno je ispisati ulaznicu. Na stadion se ulazi s ispisanom ulaznicom.


ULAZNICE ZA OSOBE U INVALIDSKIM KOLICIMA

Sukladno odluci HZJZ-a o maksimalnom dopuštenom kapacitetu gledatelja, za osobe u invalidskim kolicima bit će dostupno 30% kapaciteta podesta na zapadnoj tribini, što znači mogućnost prijave za maksimalno 15 osoba u invalidskim kolicima za besplatne ulaznice, i dodatnih maksimalnih 15 osoba u njihovoj pratnji.

Pratnja nije obavezna.

PRIJAVE

Prijave će biti moguće putem aplikacije na web stranici https://osi.gnkdinamo.hr/, u četvrtak od 12:00h do popune kapaciteta.

Navijači kojima su zahtjevi odobreni dobit će službeni odgovor kluba.

Na dan utakmice nema prijava za ulaznice.

Preuzimanje ulaznica bit će moguće uz predočenje osobnog dokumenta prije utakmice, na porti GNK Dinamo, za navijače kojima su odobreni zahtjevi.


EVIDENCIJA GLEDATELJA

U obvezi smo uspostaviti sustav vođenja evidencije prisutnih osoba u gledateljstvu radi lakšeg naknadnog epidemiološkog praćenja kontakata u slučaju pojave zaraze virusom SARS-CoV-2. Uz mjesto i datum održavanja natjecanja u evidenciju se unose ime, prezime, telefonski broj osobe.

OSTALE PREPORUKE

Gledatelji trebaju na dan dolaska na utakmicu izmjeriti tjelesnu temperaturu. Ako je u jutarnjim satima viša od 37,2 °C, ako se osoba osjeća bolesno ili ima bilo koje znakove bolesti (to se odnosi na sve simptome i znakove bolesti, a ne samo na bolesti dišnih puteva), osoba se treba telefonski javiti nadležnom obiteljskom liječniku, koji će odlučiti o daljnjem postupanju.

Fizička udaljenost

Za vrijeme ulaska i izlaska iz športskog objekta, kao i tijekom boravka odnosno prolaska gledatelja kroz zatvorene prostore športskog objekta na kojem se održava natjecanje (hodnici, sanitarni čvor i sl.) preporučuje se držati razmak od 1,5 metra kao nužnu fizičku udaljenost.

Preporuke možete pronaći na linku:

https://www.hzjz.hr/wp-content/uploads/2020/03/Preporuke_za_sportska_natjecanja_otvoreno_13_06.pdf


FER, KOREKTNO I SPORTSKO NAVIJANJE

Ovim putem pozivamo sve navijače, posjetitelje i građane za fer, korektno i sportsko navijanje bez rasističkog i diskriminatornog skandiranja prije, za vrijeme i nakon utakmice. Ujedno pozivamo na suzdržavanje od upotrebe pirotehnike, a sve s ciljem kako bi susret prošao u primjerenom ozračju vrhunskog sportskog događaja.

 

 

Šaljem...
{{comment.Date | date:'dd.MM.yyyy HH:mm'}}
{{ comment.User.NameUser }}

Ovaj članak još nema niti jedan komentar.
Učitavam komentare...